Vraag & Antwoord

OS Windows

Instelling systeem/taakbalk weigert pictogram

6 antwoorden
  • Ik heb gezocht in C!T zoekmachine en bij Windows support, het antwoord op mijn vraag niet kunnen vinden. De vraag: Op de systeembalk (=taakbalk onderaan het scherm) staat normaliter het pictogram van norton internet security (wereldbol). Sinds kort wordt deze niet meer geladen bij het opstarten. Wel staat de beveiliging aan en er staat ook een vinkje bij 'pictogram vermelden op taakbalk'. Ik heb de rechten als supervisor, dus dat is ook in orde. Het opstarten duurt ook langer dan normaal; indien ik NIS op handmatig opstarten zet, gaat de opstart als een speer, maar met Nis ingeschakeld duurt het veel langer dan voorheen. Het lijkt logisch de vraag ook bij Symantec neer te leggen, maar daar blijft het antwoord al tijden lang uit. Wie heeft een goed idee? NIS 2004 en Windows XP Prof
  • Wat gebeurt er als je die link hadmatig kopieert (kopieert! ;)) naar c:\documents and settings\all users\start menu\opstarten of natuurlijk startup als je een engelse windows hebt :) EDIT: is het pictogram niet door windows XP verborgen? :wink:
  • [quote:b8d8b38259="webspider"]Wat gebeurt er als je die link hadmatig kopieert (kopieert! ;)) naar c:\documents and settings\all users\start menu\opstarten[/quote:b8d8b38259] Dank je voor je antwoord, maar de koppeling staat al in deze map. Ik heb deze naar de prullenbak vewezen, maar het resultaat blijft hetzelfde. Geen pictogram op de taakbalk; wel is het pictogram van antivirus zichtbaar. Dus de koppeling weer teruggezet...... . Wellicht heb je nog een ander goed idee. R.
  • Even een aanvulling op mijn eerdere vraag: indien ik bij het tabblad opties van internet security de aanbevolen mogelijkheid automatisch starten weghaal en handmatig aanvink, dan krijg ik wel het pictogram in de taak/systeembalk (alleen dan met een kruisje erdoor, daar de beveiliging niet is ingesteld). Probeer ik het daarna weer met automatisch aangevinkt, dan krijg ik weer hetzelfde resultaat als in mijn openingsvraag. Waar kan ik (register??) vinden hoe e.e.a. is aan te passen, opdat het wel werkt. R.
  • Als er geen ideeen meer komen en de oplosing is niet gevonden zou ik zeggen ff NIS verwijderen en opnieuw installeren.
  • [quote:6a9b4e8a04="Patdefeij"]Als er geen ideeen meer komen en de oplosing is niet gevonden zou ik zeggen ff NIS verwijderen en opnieuw installeren.[/quote:6a9b4e8a04] :D :P al drie keer grondig gedaan. In het logboek foutmeldingen XP staat als fout: nr 7022 (ga ik naar de downloadsite van Windows dan kan ik deze patch niet downloaden, omdat öp mijn systeem al een nieuwere zit.....). (Gebeurtenis-id: 7022 Bron: Servicebesturingsbeheer Beschrijving: de Background Intelligent Transfer-service is bij het starten vastgelopen.) R.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.