Vraag & Antwoord

OS Windows

Wie kan mij nog helpen?!?!?!

5 antwoorden
  • Telkens wanneer ik in windows xp home edition een programma wil opstarten krijg ik de mededeling "Met welke gebruikersaccount wilt u dit programma uitvoeren?" Dan heb ik de keus tussen huidige gebruiker of een van de andere al bestaande windows gebruikers. Als ik vervolgens die keus heb gemaakt werken de programma's wel correct. Er bestaan 4 beheerders accounts op deze computer die tot voor kort goed functioneerden. Waarschijnlijk is er een bestand weggegooid wat dit veroorzaakt. Ik heb echter alle bestanden uit de prullebak teruggezet, maar het probleem blijft. Ook systeemherstel levert geen resultaat op. Ook bij het opstarten in de veilige modus en bij het aanmelden via de administrator account blijft de mededeling komen als ik een programma open. Wat kan ik nog doen zonder windows opnieuw te installeren om hier vanaf te komen?
  • Met welk programma heb je dit probleem? Heb je toevallig een .NET windows update geinstalleerd?
  • We hebben het bijna bij alle programma's ook bijv. als je via het configratiescherm van xp iets selecteert. We hebben het niet als we word van ons bureaublad opstaren of bij alle programma's vanuit het startmenu, maar wel weer als we word via de veelgebruikte programma's in het startmenu opstarten. Ik heb geen nieuwe windows updates geïnstalleerd de laaste maanden. (Je krijgt dit schermpje ook als je op een programma klikt met je rechtermuisknop en dan klikt op uitvoeren als)
  • Kan echt niemand mij meer helpen?!?!?!
  • Sorry, had weinig tijd. Heb nog even gezocht voor je: Oplossing (denk ik): Klik met rechter muisknop op je snelkoppeling. Je krijgt dan je mooie uitklapschermpje. Klik op Eigenschappen Kies tabblad "Snelkoppeling" Haal het vinkje weg bij "Met andere referenties uitvoeren" Hopelijk is dit het :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.