Vraag & Antwoord

OS Windows

Win xp wil steeds verwijderd programma installeren.

6 antwoorden
  • Als ik een snelkoppeling wil maken dan begint de windowsinstaller direct een verwijderd programma te installeren. Dat gaat dus niet maar pas na 3x annuleren stpt dat eindelijk. Maar een snelkppeling kan ik dan niet maken. Wie weet wat?
  • scan eens met adware of spybot
  • Spybot 1.2 beta 4 vindt geen rode items maar wel 2 groene nl. interner explorer (2 entry`s) en loq (18 entry`s). Heb deze items voor de zekerheid verwijderd. Fout blijft. Spysweeper 2.6.1. vindt niets. Antivir Guard vindt ook niets.
  • Welk programma heb je verwijderd die het probleem veroorzaakt?
  • Coreldraw. Heb nu alle verwijzingen in het register gewist. Win installer start nu niet meer op maar een snelkoppeling kan ik niet maken want er start niets meer op als ik "nieuw" aanwijs. Ik heb geprobeerd met de installatie cd de boel te repareren. Als je opstart met de win xp cd en je kiest voor R (repareren) dan vraagt win het administrator ww. Nou dat heb ik nooit opgegeven dus dat heb ik niet. Dus geen reparatie mogelijk. Ik denk dat ik maar weer eens ga formatteren.
  • Als het om CorelDraw 12 gaat moet je hier eens kijken http://support.corel.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/std_adp.php?p_sid=xuhnvabh&p_lva=&p_faqid=755567&p_created=1081283088&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9ncmlkc29ydD0mcF9yb3dfY250PTI1JnBfc2VhcmNoX3RleHQ9VW5pbnN0YWxsaW5nJnBfc2VhcmNoX3R5cGU9MyZwX3Byb2RfbHZsMT0xNSZwX3Byb2RfbHZsMj1_YW55fiZwX3NvcnRfYnk9ZGZsdCZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.