Vraag & Antwoord

OS Windows

Tekst kopieeren uit tabellen in Word (2002) *MET SPOED!!!!*

7 antwoorden
  • Weet iemand hoe ik alleen de tekst kan selecteren en daarna kopieeren uit een tabel in Word? ik heb namelijk een erg grote tabel maar als ik de tekst hieruit wil kopieeren, kopieert Word de tabel ook mee. Ik heb dit nog voor vanavond nodig dus kan iemand mij aub zsm helpen!! Alvast bedankt! Vincent
  • Plakken en dan kiezen alleen tekst behouden.
  • Ik heb het even geprobeerd, en bij mij werkt het wel gewoon. Ik kon gewoon de tekst in de tabel selecteren en kopieren... Misschien dat je iets fout gedaan hebt? :roll: want het moet wel gewoon zo kunnen.
  • [quote:1127279ea7="M@rc"]Plakken en dan kiezen alleen tekst behouden.[/quote:1127279ea7] Waar kan ik kiezen alleen tekst bouden?
  • [quote:1733070784="sdh"]Ik heb het even geprobeerd, en bij mij werkt het wel gewoon. Ik kon gewoon de tekst in de tabel selecteren en kopieren... Misschien dat je iets fout gedaan hebt? :roll: want het moet wel gewoon zo kunnen.[/quote:1733070784] Als je tabel meerdere "vakken" onder of naast elkaar heeft dan kun je niet alleen de tekst selecteren als je de tekst uit BEIDE vakken wilt kopieeren, hierdoor moet je per vak gaan kopieeren en dat duurt nogal even als je zo'n 700 vakken hebt :roll:
  • Als je iets geplakt hebt met een bepaalde opmaak (in jouw geval een tabel), krijg je rechts onder van de tekst een icoontje. Klik daarop en kies voor 'Tekst behouden'.
  • Je kan proberen de hele tabel te selecteren en dan kiezen voor: Tabel > Converteren > Tabel naar tekst, en dan copieren plakken. Succes.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.