Vraag & Antwoord

OS Windows

bootcd maken

7 antwoorden
  • Hallo, mijn XP cd wil niet meer booten, ik vermoed dat er een bootbestandje kapot is. mijn bedoeling is om de XP cd overnieuw te branden en dan zo dat hij weer kan booten. Wie iemand hoe je dat doet? Via bootcd's gaat het niet vanwege het missen van een diskette drive. BVD.
  • Heb je Nero? Met Nero Express is het mogelijk om een bootCD te maken.
  • Heb je al uitgezocht in de BIOS of als daar nog steeds staat dat booten vanaf CD-ROM mogelijk is, een bestand op een cd-rom gaat niet zomaar stuk, dan moet er echt een gat of een enorme kras op de cd zitten.
  • Ik heb Nero maar die vraagt " Add data to your disk. Then click on next to add the boot image from a bootable floppy disk" Heb ik dus weer een floppydrive nodig. Mijn Bios staat op booten van cd en er zitten nagenoeg geen diepe krassen op de XP cd.
  • Er zijn ook wel boot images beschikbaar op het internet hoor. Maar ik vraag me af of jij een volledig disk image nodig hebt, of alleen een boot record. En daarvan vraag ik me weer af, of Nero er wel iets mee kan. http://www.nu2.nu/bootcd/ http://www.google.nl/search?q=bootable+cd
  • heb 2 x geprobeert op http://www.nu2.nu/bootcd/ een bootcd te maken maar het lukt me niet om een iso te krijgen di ik kan branden. Zou ik niet alleen een bootbestandje op een aparte cd kunnen branden, dan ben ik er ook toch.
  • Ik wist van dat site maar ik heb het nog nooit gebruikt.. Antwoord op jou vraag = Dat weet ik niet. Je kan het proberen. Dus alle bestanden dat nodig zijn voor XP als je van floppy zou moeten booten. Volgens mij gebruikt XP 6 floppy’s voor dit. Heb je wel een lijst van deze bestanden of moet je die nog hebben? grtz Falco

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.