Vraag & Antwoord

OS Windows

Opdracht tot afspelen mp3's geeft vreemde reactie

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Windows XP pro SP1
    Venster geopend met alleen maar mp3's, ik klik dan in het menu links op "Alles afspelen", vervolgens komt er dan een venster "bestanden kopieren naar", als ik die cancel, komt er een venster met "bestanden verplaatsen naar". Met beide vensters kan ik browsen waar ik de files heen wil kopieren of verplaatsen, dit wil ik echter niet (ik wil afspelen). Als ik bij het 2e venster op cancel heb geklikt, gaat hij mediaplayer openen om af te spelen. Excat hetzelfde gebeurt als ik alle bestanden eerst selecteer en daarna op de play-knop op mijn toetsenbord druk. Dit gedrag is al enige weken zo, in eerste instantie stoorde ik mij hier niet aan, maar vind het nu toch knap irritant worden. Heb Ad-Aware gedraaid, reg-cleaners gedraaid, service packs opnieuw geinstalleerd, alles noppes. Wie-O-Wie heeft nog suggesties waar te kijken?
  • erg raar. geen idee! je zou wel eens kunnen overwegen ander programma te gebruiken zoals winamp, kan je alles makkelijk toevoegen werkt makkelijker (en wat mij betreft beter) dan WMP.. het is niet de oplossing van het probleem, maar ja..
  • [quote:12c9acb590="RobertoAL"]erg raar. geen idee! [/quote:12c9acb590]
    Thanks, ik voel me niet meer zo alleen :lol: . Ik heb uiteraard de optie om een andere player te instaleren overwogen, maar verwacht daar niet het probleem, immers als ik mediaplayer gewoon open, is er niks aan de hand, maar vanwege mijn luie inslag heb ik dit nog niet geprobeerd….Nu ik er zo aan denk, kan natuurlijk ook proberen de associatie van .mp3 eens te verbeken en opnieuw op te bouwen, mmmmmmmm, ik laat het nog weten……
  • graag! als het je lukt wil ik er graag van weten!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.