Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Hard Disk verdwijnt uit kano

Wilhelm Dipt
6 antwoorden
 • Hallo,

  ik ben mijn hard disk kwijt, eerst alleen in Windows, maar nu ook in het gehele systeem, dwz, bij het booten wordt ie niet meer aangegeven als zijnde geinstalleerd.

  Een en ander is als volgt gegaan. Eerst met Partition Magic een aantal bewerkingen uitgevoerd op de schijf (een secondary master): partities kleiner en groter maken, een partitiemerge uitvoeren, driveletters veranderen. Simpel. CHKDSK haalde er een paar foutjes uit en dat was het. Alles functioneerde gedurende 8 uur prima.

  Bij het installeren van Sonic Stage Net MD bleek er echter ergens een fout te zitten. Enkele herstarts en nieuwe pogingen later bleek de HD niet meer herkenbaar in Windows Verkenner. Overigens nog wel in Partition Magic als unformattted HD. Nog een herstart later heeft de drive bij het booten allerlei zeer merkwaardige tekens in de naam, bijv: MAXTOR 433;`````````MDS;33L. Daarna ben ik hem helemaal niet meer tegengekomen bij het booten. :D

  What's to do? Heeft iemand dit wel eens meegemaakt? Is dit mijn eerste echte HD-crash? Ik hoop het niet want er stond belangrijke informatie op.

  Met vriendelijke groet, Wilhelm Dipt
 • Oh, oh, hij is weer terug. Ook harddisks maken vandaag de dag zelf wel uit wanneer en in welke uitdossing ze verschijnen.

  Ik heb zelf NIETS aan het systeem veranderd, :o .

  Snap er geen zak meer van, maar goed, ik heb mijn data terug. Als iemand nog een idee heeft over wat er hier speelt, graag…

  Wilhelm
 • [quote:650b7631c0="Wilhelm Dipt"]Oh, jongens en meisjes, hij is weer terug. Ook harddisks maken vandaag de dag zelf wel uit wanneer en in welke uitdossing ze verschijnen.

  Ik heb zelf NIETS aan het systeem veranderd, :o .

  Snap er geen zak meer van, maar goed, ik heb mijn data terug. Als iemand nog een idee heeft over wat er hier speelt, graag…

  Wilhelm[/quote:650b7631c0]Oh, jongens en meisjes.
  er zijn hier ook mensen met een hogere leeftijd dan 10 jaar.
  dus niet meer doen
 • Wat is het probleem Plextor?
 • [quote:d8dbfc5bce="Wilhelm Dipt"]Wat is het probleem Plextor?[/quote:d8dbfc5bce]Spreek de elite niet aan met 'jongens en meisjes'.
 • Sorry.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.