Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook 2003 en Hotmail

Dejar
4 antwoorden
 • Ik gebruik Hotmail als sinds jaar en dag, en het is dus lastig om van email adres te veranderen aangezien je na zo'n lange tijd bij alle instanties en vrienden/kennissen bekend staat onder dat email adres.

  Ik heb nu Outlook 2003 geinstalleerd en mijn hotmail adres toegevoegd.
  Dit werkt allemaal prima. Het is echter zo dat als ik berichten verwijder op de hotmail server (omdat de mail box vol is) deze ook uit mijn outlook 2003 hotmail folder verwijdert worden.

  Ik zou graag willen dat deze berichten bewaard blijven of in iedergeval automatisch naar een andere folder binnen OUtlook 2003 getransporteert worden.

  Heb alles al geprobeert maar probleem blijft.

  Dit was niet zo in Incredimail en Outlook express.

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen met dit probleem.
 • Ik snap het niet precies :
  1) Als je ze op www.hotmail.com weggooit kan je ze in O2003 niet binnenhalen ?
  OF
  2) Als je ze op www.hotmail.com weggooit verdwijnen ze ook in O2003 ?

  Als het eerste het geval is, dan is dat logisch omdat de e-mailtjes dan niet meer op de srver staan, en dus zijn verwijderd, en dus weet je O2003 niet dat die er ooit waren.

  Als het tweede het geval is, dan moet je denk ik even bij je instellingen zoeken, naar iets in de trant van "Bestanden/emails op de computer opslaan" of je moet gewoon weer lekker OE gaan gebruiken.

  Waarom zit je eigenlijk en in O2003 aan je mailtjes en ook nog op www.hotmail.com :-? ?
 • Nee het probleem zit hem in dat Outlook (Outlook express of Outlook 2003, maak niet uit) synchroniseerd met hotmail wat tot gevolg heeft dat alles wat je verwijdert in Outlook, ook verwijdert wordt op de hotmail server en andersom. Ik heb inmiddels contact gehad met Microsoft development team en met Hotmail technical team en die geven allebei toe dat dit een feature is dat in de toekomst wellicht geimplementeerd word. Het is echter zo dat Incredimail geen last hiervan heeft. Incredimail slaat rustig alle email berichten op ook al verwijder je ze van Hotmail.
 • Om te zorgen dat wat je in OE verwijdert, niet wordt verwijderd van de hotmail server, kan je naar Tools–>Accounts–>'hotmail'–>Properties–>Advanced–>Leave a copy of (the) messages on server (alle remove from server vinkjes weghalen).

  Om te zorgen dat je OE niet synchroniseert met hotmail (wtf dat ook maar mag wezen) kan je naar Tools–>Accounts–>'hotmail'–>Properties–>General–>Vinkje weghalen bij 'Include this account when receiving mail or synchronising'.

  Bij mij kan je bij Tools–>Options–>Maintainence (ik denk in NL 'onderhoud')–>Store messages aanvinken, kan dat daar ook? Ik kom dit voor het eerst tegen (nog nooit @ andere pc's gezien, en gebruik verder zelf OE niet, dus wist dat niet), dus kan zijn dat het bij jou niet kan…

  Anders mischien Tools–>Options–>Maintainence–>Store Folder veranderen (proberen).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.