Vraag & Antwoord

OS Windows

venstergrootte aanpassen

Anoniem
None
8 antwoorden
 • hallo, ik heb een probleem met de venstergrootte.na omzetting van mijn kleuren op 640x480 heb ik een dermate groot venster dat de onderkant van vensters niet meer bereikbaar is. zodoende kan ik de kleuren niet meer veranderen om een kleiner venster te krijgen. ik kom niet meer bij de ok-toets onder aan het venster. ook voor sommige progs kan ik de ok-toets niet meer bereiken , zodoende kan ik niet werken met deze progs.weet iemand een oplossing voor mijn probleem?
  dank bij voorbaat voor hulp. groeten
 • Venster dmv in de linkerboven of rechter boven hoek verkleinen, daarna muis in bluwe bovenrand zetteen en muis ingedrukt houden, daarna beeld verslepen naar boven, dan kom je weer bij je knoppen.
 • hi daf_driver , bedankt voor je vlugge reactie. probleem is dat ik zowel in de rechter- als linkerhoek het venster niet krijg verkleind. de muisaanwijzer wijzigt niet als ik op de hoeken probeer. is er een (andere) oplossing mogelijk ?

  groeten en vooraf bedankt voor info in deze.
 • en met de instellingsknoppen van de monitor?
 • met de instellingen van de monitor krijg ik wel het bureaublad kleiner, maar de vensters van een prog blijven hetzelfde. begin langzamerhand wanhopig te worden , ben al uren bezig met dit probleem. in ieder geval weer bedankt voor antwoord. wie weet nog iets om dit op te lossen.
  groeten cormar
 • klik op de onderste balk rechter muisknop en kies "verplaatsen"; de muis verandert dan in een soort + tekenen dan kun je je venster éénmalig op de baluwe balk naar boven schuiven en zo verplaatsen
  alternatief: met tab-toets kun je van de ene naar de andere actieve knop in een venster hoppen tot je de ok knop raakt (misschien even gokken) en dan enter !
 • Hallo

  Misschien heb je iets aan dit proggje.

  http://www.easyreschanger.com/

  Hiermee kun je heel makkelijk switchen tussen verschillende scherminstellingen.

  Groetjes

  Radlab
 • hallo @ , jullie hebben me prima geholpen. mijn probleem is opgelost , waarvoor mijn hartelijke dank.

  groeten cormar

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.