Vraag & Antwoord

OS Windows

verwarring tussen mijn documenten en documents and settings

Anoniem
peter123
1 antwoord
 • Wie geeft er hier eens duidelijkheid?
  Ik heb een gebruikersaccount Peter gecreëerd die in de groep administrators zit. Nu zul je verwachten dat alle settings, bureaublad, favorieten op geslagen worden in c:\documents en settings\Peter\ maar blijkbaar heeft windows automatisch nog een account bijgecreërd nl. "administrator" ik heb dus ook op de c-schijf staan: c:\documents and settings\administrator. Het is daar waar al mijn documenten komen te staan.
  Als ik in de verkenner kijk, staat echter alleen een map "documenten van Peter" met een paar standaard lege mappen: mijn afbeeldingen en mijn muziek verder niets. De map administrator is daar niet te vinden.
  Dit is behoorlijk vervelend.
  Hoe krijg ik die map administrator weg in documents and settings en zet ik Peter in de plaats zodat ik al mijn in stellingen daar kan terugvinden?
  Ik kan natuurlijk de map Peter gewoon verwijderen in documents and settings en de map met de naam administrators gewoon wijzigen in "Peter" maar dit lijkt me iets te voor de hand liggend en namen van systeemmappen kunnen niet zomaar gewijzigd worden…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.