Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Documents and settings XP Pro

L. Jongema
4 antwoorden
  • Nadat op een nieuwe HDD Win XP Pro is geïnstalleerd stond updates op automatisch; na een kwartier downladen werden veel onderdelen van Windows aangepast en nu staan de volgende mappen in de map D & S.
    computer werk wel, maar dit hoort toch niet zo?
    Wie kan mij de oplossing aandragen anders dan een schone nieuwe installatie?
    vr gr

    El.Jee


    All Users
    All Users. Windows
    Default User
    Default User.Windows

    LocalService
    LocalService.NT AUTHORITY
    NetworkService
    NetworkService.NT AUTHORITY
    NetworkService.NT AUTHORITY.000
  • Waarom zou je een schone installatie doen als alles gewoon werkt?

    In ieder geval kunnen de mappen geen kwaad. Deze komen inderdaad van Windows Update. Mij advies is ze te laten staan omdat verwijderen onherroepelijk leidt tot fouten.

    Zet anders even de optie Verborgen bestanden en mappen weergeven uit zodat de mappen niet meer zichtbaar zijn. Zo zijn ze niet storend.
  • Het probleem komt later:

    QuattroPro wil niet meer rekenen, kan zcih niet binden aan juiste windows bestanden. Geen euro en de komma is veranderd in een 5… ook bestaande bestanden (nota's) worden misvormt!
    Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een oplossing. In Canada (Corel) had men er nog nooit van gehoort. (opnieuw installeren!)
    Quattro Pro (versie Corel Office 2000) moet gewoon onder XP-pro moeten draaien, maar helaas….

    Daarom nogmaals een oproep.

    el.jee
  • Accounts verwijderen:

    Je mag alle mappen met dos eruit verwijderen, laat wel ?map met je eigen naam? èn ?all users? staan.
    'k heb zelf ook een keer all users verwijderd, bij het opnieuw opstarten maakt hij dan wel zelf terug ?all users? aan, maar dan mis je sommige linken (o.a. naar systeemherstel!) en da's dus niet leuk!
    Er zijn ook nog ?hidden? users (Local Service en de Netwerk Service): deze ook laten staan of je hebt fatsoenlijke troubles!

    I.v.m. de user Asp.net: zie http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=690246

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.