Vraag & Antwoord

OS Windows

xp registreren

3 antwoorden
  • In computertotaal van mei 2004 stelt M.Oudhuis in u vraagt een vraag hoe hij xp nu kan registreren omdat hij een copy had via via verkregen, en niet xp en alle toepassingen opnieuw wilde installeren en inmiddels een legale versie in zijn bezit had. Omdat ik in dezelfde situatie zit (alleen had ik een eligale copy gemaakt) heb ik de werkwijze die Edmond varwijk beschrijft als antwoord op de vraag van de heer Oudhuis ook uitgevoerd maar ik kan op deze manier xp niet activeren. Iedere keer krijg ik de melding dat xp al geactiveerd is. Hoe moet ik te werk gaan om toch xp geactiveerd te krijgen, want ik heb geen zin om alles weer opnieuw te moeten installeren. En nu moeten jullie niet zeggen, bekijk het maar dan had je maar geen eligale copy moeten maken want dat vind ik flauw, Ten slotte zijn er wel meer computerraars die met copyen werken toch?
  • [quote:17670ad519="laheije"]In computertotaal van mei 2004 stelt M.Oudhuis in u vraagt een vraag hoe hij xp nu kan registreren omdat hij een copy had via via verkregen, ...[/quote:17670ad519]Registreren heb ik zelf nog niet gedaan, wel activeren. De afgelopen week heb ik wel 2x gebeld voor een nieuwe activatie (zover ben ik al :cry:). Nieuwe CPU en HD geplaatst, toen de oude weer teruggeplaatst en bijgeplaatst etc. In ieder geval teveel voor Windows. Zo'n 1,5 jaar geleden heb ik voor Win XP Prof een geldige product key (dat wel, alleen niet die van mezelf) laten overschrijven door een andere product key. Dat kon met behulp van een stukje Microsoft software. Welke pagina staat het artikeltje? Dan kan ik het nalezen.
  • Even gezocht, en gevonden:[url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q328874]How to change the Volume Licensing product key on a Windows XP SP1-based computer [/url] [url=http://tforum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=71031&highlight=product+key]Micro$oft zegt in artikel XP key foutief kan zijn + HOWTO[/url] Oh ja, van dat Microsoft bellen lijkt me een beetje onzin. Probeer het eerst zonder. Ik heb Microsoft toen niet hoeven te bellen!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.