Vraag & Antwoord

OS Windows

nieuw computer xp, kleine vraagjes

3 antwoorden
  • hey bij opstarten van een nieuwe computer met XP, kan ik bij de startbalk geen snelkoppelingen in zetten. (Ik heb eerst de vergrendeling eraf gehaald). Hoe krijg ik toch snelkoppelingen erin? Ook is er geen bureaublad icoontje erin aanwezig, dit is toch altijd standaard? Is wel handig, hoe kom ik eraan? Ik heb al gezocht op Quick Launch, maar kan niet vinden. In Internet is bij de internetopties bij het stukje startpagina niet klikbaar. Hoe kan ik dit aanzetten zodat ik een startpagina kan instellen? Bedankt alvast!!
  • [quote:43a49b109e="tutje"]bij opstarten van een nieuwe computer met XP, kan ik bij de startbalk geen snelkoppelingen in zetten. (Ik heb eerst de vergrendeling eraf gehaald). Hoe krijg ik toch snelkoppelingen erin?[/quote:43a49b109e] Je kan de snelkoppeling eerst op je bureaublad maken, en dan slepen naar de Quicklaunch. [quote:43a49b109e="tutje"]Ook is er geen bureaublad icoontje erin aanwezig, dit is toch altijd standaard? Is wel handig, hoe kom ik eraan? Ik heb al gezocht op Quick Launch, maar kan niet vinden.[/quote:43a49b109e] Weet even niet zo gauw hoe, maar dat is op te lossen. Is al een paar keer op dit forum ter sprake gekomen. EDIT: kijk eens [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=120776&highlight=quicklaunch]hier[/url]. [quote:43a49b109e="tutje"]In Internet is bij de internetopties bij het stukje startpagina niet klikbaar. Hoe kan ik dit aanzetten zodat ik een startpagina kan instellen?[/quote:43a49b109e] Heb je wel beheerdersrechten?
  • Dan doe je rechter muisknop op de taakbalk > werkbalken > snelstarten aanvinken. Dan (als de taakbalk ontgrendeld is) kan je pictogrammen er naar toe slepen. [Edit] En dan is ook dat bureablad weergeven icoontje er weer :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.