Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows mediaplayer kan geen "streaming" bestanden

8 antwoorden
  • Hallo! Lang geleden dat ik hier wat gepost heb. Ik zit met het volgende probleem: windows mediaplayer kan geen streaming (of hoe heet dat?) bestanden afspelen. Op mijn oude computer met windows 98 lukt dit wel. Op mijn nieuwe met xp dus niet. Beide pc's zijn met hetzelfde modem/router met internet verbonden en hebben beide zonealarm. De foutmelding: 0xC00D1199: Kan het bestand niet afspelen. Iemand een idee?!
  • Misschien heb je [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;nl;816044&Product=wmpINT]hier[/url] wat aan?
  • [quote:29a02f6e6f="Maarten81"]Misschien heb je [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;nl;816044&Product=wmpINT]hier[/url] wat aan?[/quote:29a02f6e6f] Bedankt voor je reactie. Ik weet alleen niet of dit idd mijn probleem is. Bij mij begint de player helemaal niet te spelen. Ze hebben het daar over stoppen na 3 à 4 minuten. Toch maar proberen?
  • Het beschrijft wel je probleem, op de tijdsduur dat het optreedt na. Ik zou het proberen; eventueel kan je een systeemherstelpunt aanmaken voordat je de patch draait, zodat je, als het niet helpt, terug kan naar de originele situatie. Succes!
  • [quote:85d76777fc="Maarten81"]Ik zou het proberen[/quote:85d76777fc] Gedaan, helpt niet... :cry:
  • Ik ben erachter gekomen dat het wel lukt als ik via IE de link aanklik. Het is dus de combinatie Mozilla 1.6 en Media player. Op mijn oude pc zit Mozilla 1.2 en een oudere Media player, dat werkt dus ook. Iemand een idee waarom Mozilla 1.6 en WMP9 niet wil?
  • Bij mij doen onder XP streaming bestanden het wel met Mozilla 1.7b en WMP9. Plaats eens een link naar het betreffende streaming bestandje, kan ik het even testen.
  • [quote:cb03a2498d="ODF"]Bij mij doen onder XP streaming bestanden het wel met Mozilla 1.7b en WMP9. Plaats eens een link naar het betreffende streaming bestandje, kan ik het even testen.[/quote:cb03a2498d] Een direkte link kan ik niet vinden. Het gaat om de volgende site: [url]http://www.nos.nl/journaal/uitzendingen/videoarchief/index.html[/url] En dan een willekeurige uitzending. Ben benieuwd!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.