Vraag & Antwoord

OS Windows

Volgorde in taakbalk wijzigen?

5 antwoorden
  • Hoi, ik heb een rare onhebbelijkheid, nl dat ik de "iconen" in mijn taakbalk altijd op dezelfde manier wil hebben geordend, bv outlook helemaal rechts. Dat doe ik nu door de progs ook in die volgorde te starten, maar als outlook dan crasht, dan moet ik alles sluiten om outlook weer helemaal rechts te krijgen. Weet iemand een methode om dit met allerlei proogies open te wijzigen? dank, rolf
  • :roll: jij bent wel heel kritisch. dit is niet te veranderen. wat ik toevallig wel heb liggen is een programma dat een programma minimaliseert en op de achtergrond draait ( uiterst rechts naast de klok) misschien is dit wel een idee voor jou: http://www.destroy.nl/pub/trayit/ d.
  • [quote:a9cbbe8ada="Dilbert"]:roll: jij bent wel heel kritisch. dit is niet te veranderen. wat ik toevallig wel heb liggen is een programma dat een programma minimaliseert en op de achtergrond draait ( uiterst rechts naast de klok) misschien is dit wel een idee voor jou: http://www.destroy.nl/pub/trayit/ d.[/quote:a9cbbe8ada] oeps. fout knopje gedrukt.
  • Klik op een willekeurig icoon en houdt de muisknop ingedrukt,sleep het vervolgens naar de plek waar je het wilt hebben en laat het daar los. Kan met zowel de linker als de rechter muisknop.
  • helaas, in de taakbalk werkt dat niet... BTW: ik gebruik W2000pro, en aangezien het op m'n werk is, is het dichtgetimmerd, zodat ik niet allerlei hulp-proggies kan installen...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.