Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows media player

5 antwoorden
  • Media player 10 beta geeft bij welke manier van starten ook de fout: An internal application error has occured. Dan kun verder niets meer doen als op ok klikken, maar niets bekijken/beluisteren. Win XP home alle updates. Wat kun je hiertegen doen en hoe.
  • het is een beta het is ms beta= ellende (meestal) ms = ellende (ook bijna altijd) beta + ms = heel veel ellende ontopic: instaleer hem eens opnieuw?
  • opnieuw installeren werkt ook niet
  • ik heb zelf ook al ca. een week win. media player 10.0BETA ik ben er zelf wel tevreden over en degene hierboven heeft het eignlijk al gezecht maar het kan heel goed mogenlijk zijn dat hij het niet doet bij jou omdat het een beta is :wink: Met bèta wordt dus eigenlijk de uiteindelijke release bedoeld. Alle bugs zijn de Alpha periode verwijderd. Een bèta versie is meestal zeer goed en loopt goed stabiel. Mochten er nog fouten optreden in de Bèta periode, dan zal er een nieuwe uitgave komen met een andere build naam. bron: http://www.icqsupport.nl/alpha-beta/alpha-beta.html pcguy zegt :ms=ellende waarom ?
  • [quote:3ed5836439="pascal7"]ik heb zelf ook al ca. een week win. media player 10.0BETA ik ben er zelf wel tevreden over en degene hierboven heeft het eignlijk al gezecht maar het kan heel goed mogenlijk zijn dat hij het niet doet bij jou omdat het een beta is :wink: Met bèta wordt dus eigenlijk de uiteindelijke release bedoeld. Alle bugs zijn de Alpha periode verwijderd. Een bèta versie is meestal zeer goed en loopt goed stabiel. Mochten er nog fouten optreden in de Bèta periode, dan zal er een nieuwe uitgave komen met een andere build naam. bron: http://www.icqsupport.nl/alpha-beta/alpha-beta.html pcguy zegt :ms=ellende waarom ?[/quote:3ed5836439] ik ben niet zo dol op ms daarom zeg ik dat, was niet al te serieus bedoelt. en beta's zijn vaak nog niet helemaal foutloos hoor

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.