Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Venstergrootte met bestandsnamen Word/Excel

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Is er ook een manier (via een of andere utility of een link waar e.e.a. al beschreven is) of via Regedit om de grootte van het venster, waarin de bestandsnamen verschijnen als je bijvoorbeeld <File/Open> in Word of Excel klikt, te regelen?

  Het venster dat nu verschijnt, is relatief klein van afmetingen (vooral als je veel bestanden hebt) en de bestandsnamen staan voor mij ook nog vaak in de verkeerde volgorde gesorteerd.
 • Nee dat kan niet. Dat zit gewoon in het programma ingebouwd…

  Dat sorteren; Heeft dat niet te maken met hoe je in die map de sortering laat plaatsvinden? Op naam, type, grootte, datum etc.?

  Overigens hoort dit in Anders (Software) thuis…
 • Over het algemeen wordt het standaard 'Bestand openen' venster van windows gebruikt. Dit wil nog niet zeggen dat het kan maar de kans is alweer groter..
 • oplossing van ms, ooit opgeslagen:
  To resolve this behavior, reset the default sort order:
  Right-click Start, click Explore, and then click drive C.
  On the View menu, click Details.
  Click the Name column to sort items by name, press and hold down the CTRL key, and then quit Windows Explorer by clicking Close in the upper-right corner of the screen.
  Release the CTRL key.
  Restart your computer.
  NOTE: You must perform these steps exactly as they are listed. For example, do not quit Windows Explorer by clicking Exit on the File menu.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.