Vraag & Antwoord

OS Windows

[Win98SE] Windows ziet USB stick niet meer.

Anoniem
langejongen
2 antwoorden
 • Hallo,

  Misschien hoort dit probleem bij S&M thuis, verplaatst het dan maar.

  Mijn probleem:

  Ik heb op mijn laptop de driver voor mijn USB stick geinstalleerd volgens de instructies. Windows detecteerde na de reboot de stick ook en ik kon ervan lezen en schrijven. De stick is hot-swappeble of hoe het ook heet. Maar gisterenmiddag deed ie het ineens niet meer. Ik deed hem in de USB poort, maar het schijficoon kwam niet terug in Deze computer. Ik heb geprobeerd om de driver van de stick te deinstalleren of te updaten, maar dat lukt niet. Ik heb gisteren ook een driver geinstalleerd voor mijn digitale camera die ik aansluit op dezelfde USB-poort; er zit namelijk MAAR 1 poort op. Nu heb ik de driver van de digitale camera gedeinstalleerd, maar dat helpt ook niet. Ik ben een beetje ten einde raad. Is het mogelijk dat Windows in de war raakt als ik 2 apparaten om de beurt op 1 poort aansluit?? Hoe kan ik alles nu weer goed krijgen????
  Nu zag ik ook dat het bestandje shicon98.exe weer op mijn C-schijf staat. Wat was dat ook alweer en hoe kan ik daar vanaf komen????
  Mijn stick is een Apacer Handy Steno 1.1 en de driverversie is 1.12e.

  Hopelijk kan iemand me helpen.

  Alvast bedankt.
 • Je probleem kan ik zo snel niet oplossen, maar het bestand shicon98.exe hoort volgens mij ook bij een USB-stick, dat zou een Phison. Mogelijk dat Apacer zijn stick daar ingekocht heeft. In ieder geval geen virus of zo.
  Het bestand zou in de map c:\program files\phison moeten staan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.