Vraag & Antwoord

OS Windows

mijn halve winXP wil het internet op???

6 antwoorden
  • De raadsels worden steeds groter. Heb ik (dacht ik) het modem onder XP eindelijk aan de praat (analoog), maar de volgende dag doet het ding weer niets. Wel verbinding, maar daarna blijven de lichtjes donker en nada. Nu wilde ik updaten en Zone Alarm gaf een lading msprogs die ik allemaal met nee beantwoord heb. Misschien kan ik daarom nu weer geen verbinding krijgen? Wat moet en wat niet? MMC.exe (wil serverrechten) MS.OObe.exe (=XP is al telefonisch geactiveerd) MSDTC.exe svchost.exe (generic host process) Wie helpt?
  • Het zijn allemaal systeemprocessen die geen kwaad kunnen. Het is geen spyware ofzo. Ik weet niet of het daardoor komt dat je geen verbinding krijgt, maar waarschijnlijk wel. Zet gewoon alles eens op Ja en kijk of je dan wel verbinding krijgt. Achteraf kun je nog gewoon alles weer op Nee zetten als het moet.
  • firewall (zonealarm duz) uitzetten en kijken of het dan wel werkt. Zo jah, dan de toegang wat versoepelen, zo nee, dan ligt het aan de netwerkinstellingen.
  • Je gebruikt toch niet de 5.0 versie van ZA, want die levert niks dan problemen op.
  • [quote:1321494cfe="pdexie"]Je gebruikt toch niet de 5.0 versie van ZA, want die levert niks dan problemen op.[/quote:1321494cfe]Moet je maar niet overal en altijd nee klikken... Heb al lange tijd ZAPRO (weet zo niet welke versie), en werkt perfect, gewoon kwestie van instellen.
  • [quote:42e5019159="pdexie"]Je gebruikt toch niet de 5.0 versie van ZA, want die levert niks dan problemen op.[/quote:42e5019159] Heb ik nog niks van gemerkt. Draait hier als een tierelier.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.