Vraag & Antwoord

OS Windows

Shell32.dll

6 antwoorden
  • Norton System Doctor meldt mij de volgende fout: \Program Files\PowerQuest\PartitionMagic 8.0\RESCUEME\DOSYSTEM\LABEL.PIF Het pictogram C:\WINDOWS\SYSTEM\SHELL32.DLL kan niet worden gebruikt. Het pictogrambestand is mogelijk verwijderd of de .DLL is beschadigd. Kan ik dit herstellen ? Bedankt.
  • [quote:6c4f875649="tuurke"]Norton System Doctor meldt mij de volgende fout: \Program Files\PowerQuest\PartitionMagic 8.0\RESCUEME\DOSYSTEM\LABEL.PIF Het pictogram C:\WINDOWS\SYSTEM\SHELL32.DLL kan niet worden gebruikt. Het pictogrambestand is mogelijk verwijderd of de .DLL is beschadigd. Kan ik dit herstellen ? Bedankt.[/quote:6c4f875649] Welke windows versie gebruik je. Bij windows 98se moet het door jouw genoemde bestand bestaan. Een andere mogelijkheid is dat er wordt verwezen naar een pictogram die niet in het bestand SHELL32.dll zit. Het aanpassen van het probleem is niet zo moeilijk. Ga naar het pif bestand: \Program Files\PowerQuest\PartitionMagic 8.0\RESCUEME\DOSYSTEM\LABEL.PIF met explorer klik recht op dit bestand en kies 'eigenschappen' klik op het tabje 'programma' en dan op 'ander pictogram'. Klik op 'bladeren' en ga dan naar 'C:\WINDOWS\SYSTEM\SHELL32.DLL' Zoek dan het pictogram dat je wilt gebruiken en het probleem is opgelost.
  • Bedankt ga dit zeker onthouden. Probleem was net opgelost: heb Partition Magic verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Fout verdwenen. Er moet waarschijnlijk een soort confict situatie zijn ontstaan, het programma was al een week geïnstalleerd en zonder probleem. Bedankt voor jouw reactie.
  • Heb opnieuw hetzelfde probleem. Krijg wel het bericht dat zich in: C:\Windows\system\shell32.dll GEEN pictogrammen bevinden. Waat haal ik die ??
  • Nu stel ik vast dat hij zelf SHELL32.DLL niet vindt.
  • Waarom gooi je Partition Magic er niet af,als je Partitie's gemaakt zijn hebt je hem toch niet meer nodig.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.