Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP Hotfix

4 antwoorden
  • Als ik via het configuratiescherm naar software gan zie ik daar een heleboel Windows XP Hotfix staan, die ieder zo'n 70 mb groot zijn. Kan ik deze probleemloos verwijderen of krijg ik dan problemen met het besturingssysteem?
  • Een hotfix is een update of patch van Microsoft, deze weghalen resulteert in het weer openen van een bug, dus o.a. meer kans op infectie door een virus of een hack aanval. Dus mooi laten staan.
  • Ja kan deze als volgt verwijderen zonder te deinstalleren: Eerst in de map windows de unistalbestanden verwijderen, deze herken je aan een begin met: $NT...... en het zijn allemaal verborgen bestanden; Tweede ga naar configscherm\software en klik bij de bestanden met hotfix op verwijderen, hij geeft dan de melding: er is een fout op getreden.........., wilt u ....... uit de lijst met geinstaleerde bestanden verwijderen klik dan op ja en ze zijn weg zoder dat de installatie verwijderd is, alvorens dit bij nieuwe updates te doen controleer dan wel even of ze goed werken, en dan pas deze actie uit te voeren. Altijd eerst stap 1 doen en dan pas stap 2 anders worden ze wel gedeinstalleerd.
  • Lekker gaat ie dat allemaal doen, en komt ie hier weer dingen cragen van last van virussen en wat is het systeem onstabiel :evil: "slapende honden wakker maken"

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.