Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Fout in script I.E.

Jank
12 antwoorden
 • res://C:\WINDOWS\SYSTEM\SHDOCLC.DLL/preview.dlg

  Er is een fout opgetreden in het script van deze pagina.

  Dat is de foutmelding als ik in Outlook 6 wil printen.

  Draai verder WIN 98 SE.
  Heb I.E. al gerepareerd, maar geen efffect.
  Wie weet een een mogelijke oplossing?
 • Wanneer je in Internet Explorer naar menu [b:34665e130e]Extra[/b:34665e130e] gaat en vervolgens naar [b:34665e130e]Internet-opties [/b:34665e130e]kun je kiezen voor een tabblad [b:34665e130e]Geavanceerd[/b:34665e130e]. On het kopje [b:34665e130e]Surfen[/b:34665e130e] heb je een regel [b:34665e130e]Foutopsporing in scripts uitschakelen[/b:34665e130e]. Als het goed is moet de foutmelding nu ook wegblijven als je in Outlook Express wilt printen.
 • Als het een scriptfout in IE is, dan kun je die negeren via Extra—Internet opties…, tabblad [Geavanceerd]: vinkje zetten voor 'Foutopsporing in scripts uitschakelen'. Als het een scriptfout in Outlook is, bedoel je dan ook Outlook of Outlook Express?
 • Omdat hij het heeft over Outlook 6 neem ik aan dat hij Outlook Express 6 bedoelt.
 • Ik heb inderdaad Outlook Express 6.
  Het bewuste vinkje stond er al.
  Maar printen in OE, ho maar! :roll:
 • Repareren hielp niet, maar Internet Explorer compleet opnieuw installeren? Is niet al te veel werk dus je kan het altijd proberen.
 • I.E. 6 wilde die niet pakken, had een nieuwere versie op mijn systeem gevonden. Wel service-pack 1 voor I.E kunnen installeren.
  En een beveiligingsupdate voor O.E.6
  Alles echter zonder gewenst resultaat.
 • Al Googlend vond ik de tip om, in dit geval, bestand [b:a6934c88fa]iepeers.dll[/b:a6934c88fa] opnieuw te registreren via Start—Uitvoeren–> [b:a6934c88fa]regsvr32 iepeers.dll[/b:a6934c88fa]. Als dat niet helpt zou je nog eens een kopie van dit dll-bestand van een andere pc kunnen lenen om het exemplaar in je windows\system map te vervangen - en daarna nog eens registreren. Helpt dat?
 • Het is mij dus niet gegund, alle tips ten spijt en ook mijn eigen zoektocht en mogelijke oplossingen via internet.
  Als ik een mail wil printen, dan copieer ik deze voorlopig maar naar Word, dat werkt nog wel :cry:
 • Ik kan dus ook niet vanuit I.E. printen. Probleem wordt daarmee wel lastiger. Heb na enig gezoek ook Mcrepair gedraaid, helaas.
  En WIN 98 SE er opnieuw overheen gezet. Ach, een mens probeert toch wat. :roll:
  Maar mochten er nog suggesties zijn. Heb ergens gelezen, dat het probleem kan ontstaan na gebruik van een re-clean progje. Registerprobleem?
 • Uit je antwoord kan ik niet afleiden of je mijn suggestie hebt opgevolgd. Als ik een exemplaar van iepeers.dll moet opsturen - dan graag even aangeven. Heb je trouwens ooit gewijzigde systeembestanden gecontroleerd?: dat gaat via Start—Uitvoeren–> [b:83735bdf58]sfc.exe[/b:83735bdf58]. Wil nog wel eens helpen…
 • Regel: 539
  Teken: 2
  Fout: Ongeldig argument.
  Code: 0 URL: res://C:\WINDOWS\SYSTEM\SHDOCLC.DLL/preview.dlg

  Bavel, dit is de foutmelding die wordt genoemd, met als mogelijke oplossing het door jou genoemde dll bestand.

  Echter, mijn foutmelding is afwijkend:
  Regel: 640
  Teken: 1
  Overige is gelijk.

  Desalniettemin zou ik blij zijn met jouw aanbod wat betreft het bestand. Niet geschoten is altijd mis.
  Tevens bestandscontrole gedaan, geen byzonderheden opgemerkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.