Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan ni verder typen...

8 antwoorden
  • Goededag mensen, ik heb vaak problemen met mijn computer. Als ik bijvoorbeeld op msn ben of ik ben bezig in Word, en ik ben veel aan het typen, dan kan ik opeens niet meer verder typen! Alleen me muis doet het dan nog! Pas nadat ik mijn pc opnieuw opstart zijn alle functies weer goed! Ik weet niet of dit iets met Windows te maken heeft, of met andere software of eventuele hardware! [b:af449b28a4]Sorry als ik dit niet in het juiste topic neerzet dan![/b:af449b28a4] ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen, want dat zou echt heel fijn zijn! Alvast bedank! P.S. Ik gebruik Windows XP PRO. NL
  • kan je een cmos clear doen? in de handleiding van je moederbord staat hoe je dat moet doen. ps, uitroeptekens kan je in het vervolg beter weg laten, klinkt zo bazig en wij zitten hier ook maar om de vrije tijd te doden :wink:
  • Probeer ander toetsenbord
  • [quote:64bbeab026="Johnny321"]Probeer ander toetsenbord[/quote:64bbeab026] Als je geen ander toetsenbord hebt, wissel je muis en je toetsenbord om als het probleem zich voordoet en ga heftig muizen en ram een beetje op je toetsenbord.
  • [quote:d48b5cd357="MichielPH"][quote:d48b5cd357="Johnny321"]Probeer ander toetsenbord[/quote:d48b5cd357] Als je geen ander toetsenbord hebt, wissel je muis en je toetsenbord om als het probleem zich voordoet en ga heftig muizen en ram een beetje op je toetsenbord.[/quote:d48b5cd357] als je de muis en het toetsenbord verwisselt loop je kans dat je de ps2 poorten opblaast :wink:
  • aj.. Wist ik niet. Maar als ik heftig zit te muisen met de muis in de toetsenbord porrt krijg ik willekeurg tekens.
  • probeer anders een toetsen bord met usb aansluiting
  • [quote:97ae01988b="antrix"]probeer anders een toetsen bord met usb aansluiting[/quote:97ae01988b] USB ROELT MET TOETSENBORDEN behalve *schaam* alster breezer overheen ga

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.