Vraag & Antwoord

OS Windows

Driver Probleem

5 antwoorden
  • Ik heb een paar dagen geleden mijn pc geformateerd. na het formateren deed het geluidskaart en videokaart niet meer. ik heb van iemand gehoord dat je drivers moet downloaden van PackardBell.com hieronder zie specificatiee van mijn pc: [url]http://support.packardbell.com/nl/mypc/index.php?PibItemNr=P852010605[/url] hieronder zie je het link van driver(geluid): [url]http://support.packardbell.com/nl/mypc/index.php?PibItemNr=platform_danube_ixtreme&PibLinkType=2007&PibCategoryId=92#show[/url] hieronder zie je het link van driver(video): [url]http://support.packardbell.com/nl/mypc/index.php?PibItemNr=platform_danube_ixtreme&PibLinkType=2007&PibCategoryId=102#show[/url] EN mijn vraag is welke driver van deze 2 lijsten moet ik downloaden? wet iemand het?
  • bij je eerste link zie je onder aan de pagina maar 1 audiodriver en 1 videodriver die andere linken zijn van een andere computer
  • Hey ..probeer dit programma eens: AIDA32 FF intikken in je favoriete zoekmachine en downen maar!! Het enigste minpuntje is ,dat het (helaas) niet verder wordt "ontwikkeld" met andere woorden ..er komen geen nieuwere versies meer. Het grote voordeel van dit programma (boven bijv SISOFT-SANDRA) is , dat als je alle hardware opzoekt ..er dan ook meteen een vaak juiste link wordt gegeven !! Precies ,wat jij nodig hebt. Niet geschoten is altijd mis . Sterkte ermee Brady... :lol:
  • staat er achter op de kast niet een serienummer? en als je dat invoert op de website krijg je dan de exacte specificateie?
  • [quote:726e85f239="Brady S"]Hey ..probeer dit programma eens: AIDA32 FF intikken in je favoriete zoekmachine en downen maar!! Het enigste minpuntje is ,dat het (helaas) niet verder wordt "ontwikkeld" met andere woorden ..er komen geen nieuwere versies meer. Het grote voordeel van dit programma (boven bijv SISOFT-SANDRA) is , dat als je alle hardware opzoekt ..er dan ook meteen een vaak juiste link wordt gegeven !! Precies ,wat jij nodig hebt. Niet geschoten is altijd mis . Sterkte ermee Brady... :lol:[/quote:726e85f239] AIDA32 gaat verder onder de naam Everest en is nu van Lavalys software. Het wordt dus nog steeds doorontwikkeld. http://www.lavalys.com/products.php?lang=en Als je drivers niet zijn geïnstalleerd kan AIDA32 of Everest hier volgens mij weinig mee. Zonder geínstalleerde drivers kunnen dit soort programma's volgens mij geen aanvullende info weergeven.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.