Vraag & Antwoord

OS Windows

CD maken met XP updates?

16 antwoorden
 • Ik wil XPhome op een pc zetten. Kan ik de windows XP updates die op mijn laptop staan op een cd zetten o.i.d. om die over te zetten? zoja, hoe?
 • Als je Windows Update via de reguliere manier gebruikt worden de setup bestanden na installatie weer verwijderd. Echter, bij Windows Update kun je ook opgeven dat je alle updates los wilt dowloaden zodat je ze handmatig kunt installeren. In dat geval kun je ze dus ook op een cd zetten. Daarvoor is deze metode eigenlijk ook bedoeld, om ze later nog eens (ergens anders) te gebruiken. Kijk maar eens op de Windows Update pagina, daar zie je ergens staat 'Windows Update-catalogus' als je die neemt kun je vervolgens zoeken naar updates in de verschillende categoriën en ze vervolgens los downloaden naar een bepaalde plek op je harde schijf.
 • Als je geen zin hebt in het downloaden, kan je ook de gratis beveiligings cd bestellen op de microsoft site. Deze bavat dan alle updates (tot een bepaalde datum) Dus na het uitvoeren van die cd nog ff naar windows update. Maar dan hoef je vaak nog maar 1 of 2 bestanden te downloaden.
 • [quote:9de2dbb67e="Comp-Freak"]Als je geen zin hebt in het downloaden, kan je ook de gratis beveiligings cd bestellen op de microsoft site. Deze bavat dan alle updates (tot een bepaalde datum) Dus na het uitvoeren van die cd nog ff naar windows update. Maar dan hoef je vaak nog maar 1 of 2 bestanden te downloaden.[/quote:9de2dbb67e] Klopt, die updates zijn t/m oktober 2003, alleen ik kon die cd-rom niet meer vinden op de Microsoft site bij 'Cd-roms bestellen.' Misschien dat ze ermee zijn gestopt?
 • Nee, de datum die op hun site staat klopt niet. Ik het zelf al de feb. 2004 cd. De site is overhoop gehaald, nu staat hij in die kolom aan de linker kant van de homepage. (microsoft.nl) Raar, ik kan de cd ook niet meer vinden. [Edit] Da's balen. Het lijkt idd dat ze er mee gestopt zijn.
 • naja, thanks anyway
 • ik heb 'm ook, je kunt wel een kopietje van me krijgen (ik neem aan dat dat helemaal legaal is). :lol:
 • Ja is volkomen legaal, kun je naar mijn idee gewoon doen.
 • Van mij mag je ook wel een kopie hebben. (is misschien handig als je vlakbij mij woont, dan heb je geen verzendkosten)
 • Probeer deze eens: http://www.autopatcher.com/autopatcherxp.html Die windows cd's bevatten bij mijn weten alleen de 'critical' updates. De windows update download site is niet compleet en niet up to date.
 • waarom kan ik die cd niet in het nederlands bestellen? of loop ik weer eens met me tandvlees te kijken?
 • Hallo Ik weet het niet hoor maar de cd is gewoon te bestellen via microsoft http://www.microsoft.com/netherlands/cdrom/default.aspx volgens mij is dit toch wat jullie bedoelen of ben ik nou gek( ik hoop het niet!!) groetjes Radlab
 • [quote:47cbad6aac="radlab"]Hallo Ik weet het niet hoor maar de cd is gewoon te bestellen via microsoft http://www.microsoft.com/netherlands/cdrom/default.aspx volgens mij is dit toch wat jullie bedoelen of ben ik nou gek( ik hoop het niet!!) groetjes Radlab[/quote:47cbad6aac] Daar had ik ook gekeken maar waar staat die cd-rom dan? Ik zie er zoveel maar niet de cd-rom waar we naar op zoek zijn.
 • Hallo In het rijtje cd-roms via mijn vorige link is het de een na laatste(SP1)\ groetjes Radlab
 • Dat is Service Pack 1 voor Windows XP, maar die bedoel ik niet. Microsoft heeft in februari dit jaar een cd-rom uitgebracht. Hierop staan alle kritieke beveiligingsupdates voor Windows 98SE t/m Windows XP. Het betreffen updates t/m oktober 2003. Ik heb hem hier voor me liggen: 'Microsoft beveiligingsupdate Februari 2004.' Hij bestaat uit twee cd-roms, eentje met de updates en op de andere staat wat trial zooi van Norton.
 • Hallo Dan hierbij sorry want ik ging er van uit dat sp1 ook de meest recente updates had maar dat is blijkbar niet zo SORRY :oops: groetje Radlab

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.