Vraag & Antwoord

OS Windows

Stream video (asx) opslaan

6 antwoorden
  • Hallo, Ik heb al verschillende topics geraadpleegd op dit forum maar heb nog geen oplossing gevonden voor mijn probleem. In deze topic: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=108343&highlight=streams Hierin heb ik uitgevoerd wat "turbo pascal" zegt op het einde. Ik vind in mijn temporary internet files een bestand dat de naam heeft van de stream die ik heb afgespeeld. Als ik op dat bestand klik dan kan het echter door geen enkel programma afgespeeld worden. :-? Ik heb dan Windows Media Player aangeduid als programma, alsook BSPlayer maar geen van beiden kan het bestand afspelen. Het bestand heeft als .dat extensie... Iemand raad? Tnx.
  • Ik had laatst eens een asf streamripper ergens gezien, zal thuis eens kijken.
  • Tnx! Btw voor de mensen die wat hilarische televisie willen zien, hier is de link naar het streambestand :wink: http://www.vtm.be/asx/rechtvanantwoord/kama_debat.asx http://www.vtm.be/asx/rechtvanantwoord/kama_wijzen.asx
  • [quote:583c0c1adb="Vunce"]Ik had laatst eens een asf streamripper ergens gezien, zal thuis eens kijken.[/quote:583c0c1adb] Al iets gevonden? :wink:
  • Nog niet echt gekeken, sorry ! Ik beloof dat ik vanavond voor je kijk.
  • [quote:773d692161="Vunce"]Ik had laatst eens een asf streamripper ergens gezien, zal thuis eens kijken.[/quote:773d692161]Een ripper heb je niet nodig, ooit al geprobeert een *.asf bestand te openen met Notepad :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.