Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe krijg ik de startpagina van MSN weg?!

andre@home
10 antwoorden
 • Hat was zo handig als startpagina in Internet Explorer gewoon een blanco pagina.
  Sinds enige tijd krijgen we na pakweg 5 à 10 keer opstarten van IE telkens weer de startpagina van MSN te zien en telkens veranderen we dat dan weer (tevergeefs dus) in "about.blanc".

  We zijn absoluut niet geïnteresseerd in MSN en vinden dit een brutale en onaanvaardbare bemoeienis door Gates!

  Hoe krijgen we dit probleem opgelost?

  Het probleem doet zich sinds een paar maanden op vrijwel alle machines in huis voor en zowel onder Windows '98SE als onder Windows XP-Professional. We gebruiken IE 6.0.

  Bedankt,
  -Kees
 • download hijackthis. sla hem op in een eigen map en niet in je temp files of op je bureaublad. dit i.v.m. backups. run hem en sla de log op, plak die in je volgende bericht
 • Plaats het Hijackthis log in het 'Beveiliging & Privacy' forum, daar horen ze thuis.
 • volgens mij meen jij (net als vele andere hier overigens) dat alles waar hijackthis instaat maar in b&p gedumpt moet worden, ook als onbekend is of de oorzaak wel spyware is :wink:
 • [quote:5ff60a58da="pcguy"]volgens mij meen jij (net als vele andere hier overigens) dat alles waar hijackthis instaat maar in b&p gedumpt moet worden, ook als onbekend is of de oorzaak wel spyware is :wink:[/quote:5ff60a58da]

  Hij moet in het B&P forum een apparte topic aanmaken om zijn Hijackthis log te laten analyseren. En dan maakt het niet direct uit of spyware wel of niet de oorzaak is.
 • Bedankt voor de suggesties, maar het klinkt allemaal wat ingewikkeld.

  Dat die MSN startpagina steeds terugkomt leek mij een typische truck van Bill waar een simpele oplossing voor zou moeten bestaan.
  Bijv. een registeraanpassing of een instelling in MSN zelf?

  -Kees
 • Waarom wimpel je deze suggestie weg?
  Men probeert je hier serieus te helpen, maar jij weet het beter schijnbaar…
  Succes.
 • Als je mijn tekst goed leest is er - uiteraard - geen sprake van het wegwimpelen van suggesties.
  -Kees
 • Waaraan ik nog wil toevoegen dat ik ook graag wil voorkomen dat anderen zich voor mij gaan verdiepen in logs als dat niet echt nodig is.
  -Kees
 • In MSN zelf kun je het onder Opties, meen ik, uitvinken.
  Echter, IE wil daar nog wel eens niet naar luisteren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.