Vraag & Antwoord

OS Windows

verandering van extensie bij opslaan

6 antwoorden
  • Wie kan mij uit de brand helpen? Bij het opslaan van een animated gif of een jpeg kan ik deze heel vaak enkel maar als een bitmap (bmp) opslaan. Niet altijd, maar dit geldt wel voor de meeste gevallen. Het bmp mysterie komt dan ook alleen voor als je onder eigenschappen de volgende kenmerken tegenkomt: type (extensie); grootte; gemaakt en gewijzigd onbekend. Zelfs eigen jpeg foto's zou ik alleen nog maar van het web als bmp kunnen opslaan! Wie weet het antwoord? Alvast deankt.
  • Meestal helpt het wel, als je de internet explorer cache leeggooit, en de pc opnieuw opstart.
  • hoe bedoel je: 1- een plaatje van een webpagina met de re-muisknop: "afbeelding opslaan" ? 2- vanuit een grafisch programma bestand-opslaan als...? (indien 2: klik dan op het zogeheten pull-down menu bij "opslaan als type" en kies dan voor jg of gif)
  • [quote:8db19addf7="FrançoisB"]hoe bedoel je: 1- een plaatje van een webpagina met de re-muisknop: "afbeelding opslaan" ? 2- vanuit een grafisch programma bestand-opslaan als...? (indien 2: klik dan op het zogeheten pull-down menu bij "opslaan als type" en kies dan voor jg of gif)[/quote:8db19addf7] Het probleem dient zich alleen voor, maar dus niet altijd, bij het opslaan van een plaatje vanuit een webpagina. Zelfs m'n eigen jpeg foto's zou ik nu enkel als bmp kunnen opslaan. Ra ra.
  • klik dan op het zogeheten pull-down (het naar beneden gerichte driehoekje rechts naast .bmp in het menu bij "opslaan als type" en kies dan voor jpg of gif)
  • [quote:5188fe9347="gerben"]Meestal helpt het wel, als je de internet explorer cache leeggooit, en de pc opnieuw opstart.[/quote:5188fe9347] Dit geprobeerd en zo te merken is dit de oplossing! Hartstikke bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.