Vraag & Antwoord

OS Windows

Levert PKzip hetzelfde op als WinZip?

10 antwoorden
  • Als ik met PKzip bestanden zip, levert dat een .zip bestand op dat compatibel is,en uitgepakt kan worden door WinZip? Ik "moet" nl bestanden zippen (voor VECOZO) maar heb geen zin om USD 29 te betalen voor WinZip. Of is er een gratis versie van te downloaden?
  • Ja er is een gratis versie van te downen, je had ook zelf ff op de [url=www.winzip.com]site[/url] kunnen kijken. Overigens draai ik persoonlijk liever [url=www.rarlabs.com]WinRAR[/url]...
  • Zie: http://www.winzip.com/downwzeval.htm
  • Als je het zeker wilt weten download je de evaluatie versie van Winzip. Vervolgens pak je een aantal bestanden in met Pkzip en probeer je ze te openen met Winzip. Ik ga er trouwens vanuit dat dit gewoon werkt.
  • ja maar wel uitkijken, als je dit al van plan was, PKUnzip (tegenhanger van PKZip) kan geen bestanden van WinZip uitpakken, daar is PKUnzip te eenvoudig voor. tenminste, PKZIP/UNZIP is toch commandline programma? voor dos toch? of kijk ik nou te ver terug?
  • [quote:5edea151f4="turbo-pascal"]Ja er is een gratis versie van te downen, je had ook zelf ff op de [url=www.winzip.com]site[/url] kunnen kijken. Overigens draai ik persoonlijk liever [url=www.rarlabs.com]WinRAR[/url]...[/quote:5edea151f4] Sinds wanneer is er een gratis versie van Winzip???? Is een evaluatie versie van 21 dagen, het werkt nog wel daarna, maar je dient dan wel een licentie aan te schaffen.
  • http://www.google.com/search?ie=UTF-8&q=7%2dZIP http://www.7-zip.org/ http://sourceforge.net/projects/sevenzip/ Werkt prima, is GNU/GPL Freeware Testje gedaan: kan daarna gewoon met Winzip geopend worden.
  • [quote:f1e2cfe07c="Venzent"][quote:f1e2cfe07c="turbo-pascal"]Ja er is een gratis versie van te downen, je had ook zelf ff op de [url=www.winzip.com]site[/url] kunnen kijken. Overigens draai ik persoonlijk liever [url=www.rarlabs.com]WinRAR[/url]...[/quote:f1e2cfe07c] Sinds wanneer is er een gratis versie van Winzip???? Is een evaluatie versie van 21 dagen, het werkt nog wel daarna, maar je dient dan wel een licentie aan te schaffen.[/quote:f1e2cfe07c]Dat bedoel ik ook. Het kost niks, dus gratis :P.
  • [quote:082ec06d9d="turbo-pascal"][quote:082ec06d9d="Venzent"][quote:082ec06d9d="turbo-pascal"]Ja er is een gratis versie van te downen, je had ook zelf ff op de [url=www.winzip.com]site[/url] kunnen kijken. Overigens draai ik persoonlijk liever [url=www.rarlabs.com]WinRAR[/url]...[/quote:082ec06d9d] Sinds wanneer is er een gratis versie van Winzip???? Is een evaluatie versie van 21 dagen, het werkt nog wel daarna, maar je dient dan wel een licentie aan te schaffen.[/quote:082ec06d9d]Dat bedoel ik ook. Het kost niks, dus gratis :P.[/quote:082ec06d9d] Aha, nou, zolang iets wat "gestolen" is (en dus niks kost) nog steeds niet in de volksmond als gratis wordt betiteld, zullen we dan als we vragenstellers een antwoord geven, deze niet op de verkeerde been zetten door dit soort software gratis te noemen?
  • Alle antwoorders hartelijk dank. Ik wacht even wat slechter weer af alvorens aan de slag te gaan......

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.