Vraag & Antwoord

OS Windows

outlook vraag

4 antwoorden
  • is het mogelijk om outlook zo in te stellen dat als ik op het internet ben dat outlook zelf kijkt of er post is en/of zodra ik op internet zit en er komt post binnen dat hij dat aangeeft via een popup scherm ? alvast bedankt :wink: ik heb win xp he 2002 en office 2002.
  • Niet direct via een popup maar wel via het envelopje in je systray. Ga in Outlook naar menu "Extra/Opties". Aldaar naar tabllad "E-mail instellingen". Daar zie je bij het 2e item de knop "Verzenden/Ontvangen...". Daar kan je aanvinken "Automatisch zenden/ontvangen elke xxx minuten"
  • je moet Outlook (Express) dan wel geopend hebben :P en dan kan 'n leuk melodietje je ook nog laten horen dat je post binnengekregen hebt :) prachtig toch he ..... windoos :-?
  • [quote="Night Light"]je moet Outlook (Express) dan wel geopend hebben[quote] Ja dat klopt. Maar je kan Outlook (ik ging er trouwens van uit dat de OP het daar over had en niet Outlook Express) ook naar de systray sturen met b.v. [url=http://mcdev.com/programs.php?page=TweakOL]TweakOL[/url].

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.