Vraag & Antwoord

OS Windows

PDF files bekijken lukt niet ondanks Reader

Anoniem
dropkick
5 antwoorden
 • Tja, als ik op het internet in Explorer 6.0 een pdf file aanklik, krijg ik een leeg beeld te zien met linksbovenin een vierkantje met daarin een rondje,vierkantje en een 3-hoekje. Ik heb de acrobat reader 6.0 maar die doet er verder niets mee…Snap er niks van. Ooit kon dit wel. Ik weet alleen niet meer wanneer….
 • Kijk eens in verkenner bij Extra > Mapopties > Bestandstypen of .pdf wel met Acrobat Reader moet werden geopend. Weet je zeker dat het niet aan die site ligt?
 • Pdf's openen in je browser werkt altijd brak.
  Je kunt beter de pdf opslaan en dan openen.
 • Ook opslaan gaat niet, want die optie heb ik niet. In het internetadres staat als laatste .pdf en vervolgens het boven omschreven scherm.
  Ik heb ook geprobeerd verkenner/mapopties/bestandtypen. Ik heb hier zelf pdf ingebracht en daarna gebrowsed naar acroread.exe. Als dat programma er staat en ik geef aan dat te gebruiken, gebeurd er verder niets. In de bestandtypen staat dan: pdf extensie te gebruiken als pdfbestand…En vervolgens is er dus niets veranderd.
  Ik heb dat internetbestand nodig omdat het het rooster is voor herkansingen van kuleuven voor de faculteit filosofie…
  Weest gegroet en bedankt voor de reacties.
 • Uit je eerste vraag maak ik toch op dat je een link aanklikt? In plaats daarvan kun je dan ook rechtsklikken en kiezen voor opslaan.
  Geef anders de site eens door, dan kunnen we kijken of we het probleem kunnen reproduceren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.