Vraag & Antwoord

OS Windows

Cijfers ipv. - (minimaliseren) + (maximaliseren) etc.

5 antwoorden
  • Een collega van mij krijgt overal cijfers te zien in bv. zijn werkbalk. Ipv. het minteken voor te minimaliseren staat er het cijfer 0, bij maximaliseren het cijfer 2 etc. Als ik klik op Start, dan staat er achter Zoeken, Instellingen, Documenten etc. het cijfer 8 Het is vooral lastig als je iets installeert en je een aantal opties dient aan te vinken.....dat is niet te zien....heel vreemde tekens etc. Zijn besturingssysteem is W98 SE. Ik heb al Ad-Aware en Spybot gedraaid (651 bestanden gevonden), maar het probleem krijg ik niet weg.....ik vrees dat er iets in het register verminkt is. Komt iemand dit bekend voor????
  • Nee, maar lijkt op een corrupte explorer, zou daarvan de nieuwste versie (opnieuw) installeren.
  • De explorer die op dit moment geinstalleerd is is IE 5.00.2614 Kan ik gewoon Windows 98 SE er overheen gooien zodat corrupte bestanden overschreven worden????
  • Nou, ik zou gewoon IE6 met SP1 installeren, windows volledig opnieuw kan altijd nog....
  • Haal je hier niet Explorer (vitaal onderdeel van Windows) en [i:0314d49ae1]Internet[/i:0314d49ae1] Explorer (de browser) door elkaar? :roll: Wat ook zou kunnen is een corrupt font (ik meen dat deze tekens in het font Wingdings zitten). Misschien kan je die proberen te vervangen? Of probeer eens te wisselen van thema (bijvoorbeeld van Windows Klassiek naar een thema zoals Wetenschap ofzo).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.