Vraag & Antwoord

OS Windows

windows hersteld van een ernstige fout

4 antwoorden
  • ik heb laatst DTM Race Driver 2 gekocht en geinstalleerd. kging lekker spelen, hij deed het goed maar totdat ik bij een missie kwam van dat je op die Indy baan moest racen. toen liep hij vast, toen starte ik de pc opnieuw op en toen probeerde ik het weer. en weer liep het spel vast en precies op hetzelfde punt. maar daarbij kreeg ik voordat ik het spel voor de 2e keer startte een foutmelding van windows: windows is hersteld van een ernstige fout. plus dat ik deze melding kreeg: C:\WINDOWS\Minidump\Mini081804-01.dmp C:\DOCUME~1\Paulus\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml wat is er mis met mijn pc???? owja voor meer info+plaatje voeg mij toe op msn: mijnemailis:pthuig@hccnet.nllllll
  • Dit kan helpen: Klik met je rechtermuisknop op Deze Computer --> Geavanceerd --> Geavanceerd bij opstart en herstel instellingen en dan haal je het vinkje bij 'de computer automatisch opnieuw opstarten' weg. suc6! :) [EDIT] Niet goed gelezen... ik d8 dat je PC spontaan opnieuw opstartte maar hij loopt dus vast.. :oops: :oops:
  • ik heb dit ook gehad met mijn pc en nadat ik chdisk van windows en norton disk doctor had uitgevoer gaf mijn pc geen problemen maar misschien helpt dit?
  • //willem_pje je bedoeld dat jij ook problemen had met DTM2?? en dat het daarmee opgelosd was? khoop het wel... iig bedankt voor je reactie :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.