Vraag & Antwoord

OS Windows

geluid in windows

4 antwoorden
  • Een eenvoudig vraagje denk ik Kan je het geluid van windows afzetten? niet het geluid van windows media player maar de kleine geluidjes van als je bv. een map opent (dit stoort namelijk als je op de tv een film (doorgeschakelt van je pc) aan het zien bent en er zit aan de pc)
  • [quote:71b5530e69="belgiangoose"]Een eenvoudig vraagje denk ik Kan je het geluid van windows afzetten? niet het geluid van windows media player maar de kleine geluidjes van als je bv. een map opent (dit stoort namelijk als je op de tv een film (doorgeschakelt van je pc) aan het zien bent en er zit aan de pc)[/quote:71b5530e69] ja
  • Hoe dan???
  • [quote:0bd6124b6c="plextor"][quote:0bd6124b6c="belgiangoose"]Een eenvoudig vraagje denk ik Kan je het geluid van windows afzetten? niet het geluid van windows media player maar de kleine geluidjes van als je bv. een map opent (dit stoort namelijk als je op de tv een film (doorgeschakelt van je pc) aan het zien bent en er zit aan de pc)[/quote:0bd6124b6c] ja[/quote:0bd6124b6c] Hoe dan? (Hij kwam er de eerste keer niet op te staan sorry daarvoor)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.