Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows millenium werkt niet mee

None
7 antwoorden
  • Hallo,
    Een vriend van mij heeft een Laser P2 233 mgz. Hierop draait win millenium. Deze is toe aan een grote schoonmaakbeurt. Probleem is dat setup niet bereikbaar is. Dit is nodig om de opstart vanaf cd-rom in te kunnen stellen, nodig om millenium opnieuw te kunnen installeren na format.
    telkens alswe via de del knop in setup willen komen loopt de computer vast en geeft hij het gele commando: check input signal, het is niet zeker of dit ermee te maken heeft maar het apparaat weigert dan elke dienst.
    Kan iemand een oplossing geven hoe setup wel bereikbaar is?
  • Waarom wil je van cd-rom opstarten dan? Volgens mij kan dat niet eens met Windows ME. Je kan met ME in ieder geval gewoon een opstartdiskette gebruiken en het 'format c:' commando gebruiken.
  • Probleem is dat we niet zeker weten of hij eerst van diskete opstart omdat setup steeds vastloopt. ME kan toch ook van cdrom worden opgestart? Overigens hebben we wel een cdrom en geen opstartdiskette.
    Weet je iets tegen dat setup probleem?
  • Je kan een BIOS reset proberen. Op het moederbord zit ergens een zilverkleurig cilindervorming batterijtje. Haal die er eens uit, wacht even, en stop hem er dan weer in. Kom je nu wel in de setup?
  • ga naar www.bootdisk.com .
    dawnload een bootdisk.
    zet die op een flop start de pc op van af die flop.
    zet dan ME er op .
    offtopic ME is het slechtste os wat microsoft ooit gemaakt heb.
    stap over op win 98/se.
  • [quote:546f9a4fd3="praatpaal"]Je kan een BIOS reset proberen. Op het moederbord zit ergens een zilverkleurig cilindervorming batterijtje. Haal die er eens uit, wacht even, en stop hem er dan weer in. Kom je nu wel in de setup?[/quote:546f9a4fd3]

    Dat was een slimme tip. Na het verwisselen van het batterijtje werkte hij weer normaal. Txs praatpaal!!!
  • quote<<<offtopic ME is het slechtste os wat microsoft ooit gemaakt heb>>>quote.

    Nothing is perfect, geldt ook voor het Nederlands taalgebruik van Plextor!! :wink:
    Overigens: zo erg is 't nou ook weer niet met ME. Er zijn nog diverse gebruikers te vinden die al enige jaren redelijk*) probleemloos met ME draaien. Hiertoe reken ik mezelf: 4 jaar en zonder herinstallatie!! Kwestie van bijhouden. Bij een auto die je slecht of niet onderhoud heb je ook een groter risico op problemen dan met een exemplaar dat goed onderhouden is…….!

    *) Het eerste superproduct van M$ moet nog gemaakt worden….

    Ton

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.