Vraag & Antwoord

OS Windows

SP2-avontuur: computer start niet meer op

4 antwoorden
  • U bent gewaarschuwd, SP2 installeren kan ervoor zorgen dat uw pc gewoon niet meer opstart! Ik heb gisteren SP2 eens geinstalleerd en de installatie werd netjes voltooid en m'n pc werd opnieuw opgestart. Inloggen ging ook nog gewoon, en toe pats.... blauw scherm, kon zo gauw niet lezen wat er allemaal stond, iets met boot loader? Snel een memory dump, en er werd weer opnieuw opgestart. In veilige modus heb ik gelukkig met system restore alles weer kunnen herstellen 8) Maar nu vraag ik mij dus af wat er fout is gegaan. Weet iemand of ik in een log kan zien wat de vastloper heeft veroorzaakt? Bedankt.
  • hier is geloof ik al een topic over. d.
  • [quote:226362e258="MeM"]Maar nu vraag ik mij dus af wat er fout is gegaan. Weet iemand of ik in een log kan zien wat de vastloper heeft veroorzaakt? Bedankt.[/quote:226362e258] Je kan allicht in het logboek van Windows kijken of je iets kan vinden. Ga met de rechter muisknop op 'Deze computer' staan en kies voor 'Beheren.' Ga vervolgens naar 'Logboeken.' @Dilbert, zou je dan op z'n minst niet even verwijzen naar dat topic? Deze zal je wel bedoelen, anders heb ik geen id waar je het over hebt... http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=126653
  • [quote:d5895992b2="Dilbert"]hier is geloof ik al een topic over. d.[/quote:d5895992b2] Ik wil weten of te achterhalen is wat het blauwe scherm verooraakt :roll:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.