Vraag & Antwoord

OS Windows

Foutmelding in hardeschijf

Anoniem
Klaas Dons
13 antwoorden
 • Ik kan nu al verder kom dan het formateren maar nu komt er bij bestanden laden dat een paar bestandjes niet op de cd staan hoe kan het is ongeveer bij de 28%. Kan dan op enter drukken op nogeens te proberen of esc om af te sluiten. Hoe kan dit ik had dit de vorige keer met Win XP installeren niet
 • Ik heb mijn C: schijf helemaal geformatteerd. Nu wil ik er Win XP opzetten maar geeft hij een foutmelding aan in de C: schijf. Hij zegt dat ik het op een andere partitie moet proberen maar daar lukt het ook niet op.

  Weet er misschien een hoe ik dit kan oplossen, en waar kan ik scandiks vinden??
 • enne als ik hem van de hardeschijf opstart i.p.v. de cd-rom zegt hij:
  Schijffout
  Druk op CTRL+ALT+DEL op opnieuw op te starten
 • Wat is precies je foutmelding als je probeert te installen? :-?
 • Kan de C:-schijf niet formateren opdat het beschadigt is. Probeer het op een andere partitie
 • [quote:9b1f037102="Klaas Dons"]Kan de C:-schijf niet formateren opdat het beschadigt is. Probeer het op een andere partitie[/quote:9b1f037102] Bedoel je de snelle - of de volledige format? Heb je de harde schijf al gecontroleerd met de diagnostics van de fabrikant?
  [quote:9b1f037102="Klaas Dons"]Ik kan nu al verder kom dan het formateren maar nu komt er bij bestanden laden dat een paar bestandjes niet op de cd staan hoe kan het is ongeveer bij de 28%. Kan dan op enter drukken op nogeens te proberen of esc om af te sluiten. Hoe kan dit ik had dit de vorige keer met Win XP installeren niet[/quote:9b1f037102] Het is natuurlijk altijd mogelijk dat ofwel de Windows XP cd zelf, of cd cd/dvd speler niet meer in orde is. Probeer eventueel Windows XP te installeren vanaf de cd/dvd writer.
 • Bij een snelle format. Wat bedoel je met diagnostics van de fabrikant?
 • Dat zijn programma's om je HDD te testen/controleren. Zo kan je dus zien of je HDD zichzelf opvreet e.d.

  Hiervoor kijk je op de site van de fabrikant.
 • Ik heb van de site www.maxtor.com de powermax afgehaald heb hem gescand en nu zegt ie dat ik met de diagnostic code: de9e9b75 contact op moet nemen met www.maxtor.com heeft hier iemand ervaring mee??
 • [quote:1dddad0584="Klaas Dons"]powermax afgehaald heb hem gescand en nu zegt ie dat ik met de diagnostic code: de9e9b75 [/quote:1dddad0584] En heb je deze info van de Maxtor Knowledge Base al gelezen?
 • Jah maar kan er niet veel van snappen ben niet zo goed in engels maar ben het nog wel van plan om het te leren. Klopt het dat een code van 6 tot 8 cijfers iets anders mee is dan een code met 3 cijfers. Betekent het misschien dat hij niet weer klaar wil
 • foutje
 • [quote:9b6863d66a="Klaas Dons"] Klopt het dat een code van 6 tot 8 cijfers iets anders mee is dan een code met 3 cijfers.[/quote:9b6863d66a] Alleen de code van 8 cijfers wordt door Maxtor ondersteund.

  Welke tests heb je gedaan? Hoe oud is de Maxtor harde schijf?

  1 Installation Confirmation
  2 Basic Quik (90 seconden) Test
  3 Advanced Test (Full Scan Test)
  4 Burn in Test

  5 Low Level Format (Quick)
  6 Low Level Format (Full)

  Waarbij je dus eerst begint bij test 1. Als deze OK is dan test 2. Test 1 t/m 4 zijn veilig voor data.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.