Vraag & Antwoord

OS Windows

DLL-bestand / Foutmelding

5 antwoorden
  • Tijdens het opstarten van Win98SE verschijnt op het scherm een foutmelding met de tekst: Kan QDCSPI.DLL niet vinden. Wat is dit voor 'n bestand en hoe kan ik dit herstellen?
  • Heb je toevallig net iets van Norton geïnstalleerd? Kijk bv met [url=http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml]StartupCPL[/url] wat er op wil starten, je kunt zo testen welk programma de dll gebruikt. Anders kun je hem altijd downloaden op bv [url]http://www.windll.com/library-q_all.php[/url].
  • [quote:f40670b796="stefanpack"]Heb je toevallig net iets van Norton geïnstalleerd? Kijk bv met [url=http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml]StartupCPL[/url] wat er op wil starten, je kunt zo testen welk programma de dll gebruikt. Anders kun je hem altijd downloaden op bv [url]http://www.windll.com/library-q_all.php[/url].[/quote:f40670b796] Hoi Stefan, Heb inderdaad Norton System Works 2004 geinstalleerd. Zegt dat iets? StartupCPL heb ik kunnen vinden maar verteld niet welke dll wordt gebruikt door een bepaald programma. Schiet ik dus niet veel mee op! Met vr.gr. Boge :roll:
  • Ok, dan ligt het aan System Works (misschien startte er een ander proje op dat de oorzaak kon zijn, vandaar StartupCPL). Wacht op nadere instructies.
  • Je kunt natuurlijk altijd proberen NSW opnieuw te installeren, ik lees dat het komt door CleanSweep. (Dus als je deze helemaal niet installeert zal je geen probleem hebben, maar dat is niet de bedoeling natuurlijk.) - Heb je al geprobeerd de dll (via die site) in Windows\System terug te zetten? - Misschien heb je iets aan [url=http://service1.symantec.com/SUPPORT/nsw.nsf/docid/2001101612274407]SYMClean[/url]? Verder heb ik ff geen tijd, succes ermee!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.