Vraag & Antwoord

OS Windows

Herkennen Sony Cybershot in XP

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik heb een Sony Cybershot welke na het aansluiten keurig werd herkend, er werd een drive letter toegekend (I:\) en de schijf was zichtbaar in Mijn Computer onder verwisselbare schijven.

  Nu heb ik onlangs een keer een vastloper gehad terwijl de camera met de PC verbonden was. Sindsdien wordt de camera wel keurig herkend en krijgt een drive letter toegekend, maar in Mijn Computer is hij niet meer te zien. Wel heb ik toegang door in de adresregel I:\ te typen.

  Iemand enig idee hoe dit weer hersteld kan worden zodat de schijf direct zichtbaar is bij Mijn Computer?
 • Bij aparaatbeheer in Deze computer SONY DSC (oid) verwijderen en opnieuw laten instaleren door je camera in te pluggen.
 • Heb ik al gedaan, geen succes. Probleem blijft bestaan.
 • [quote:bb9ccaf7e9="westi2002"]Nu heb ik onlangs een keer een vastloper gehad terwijl de camera met de PC verbonden was. Sindsdien wordt de camera wel keurig herkend en krijgt een drive letter toegekend, maar in Mijn Computer is hij niet meer te zien. Wel heb ik toegang door in de adresregel I:\ te typen.[/quote:bb9ccaf7e9]

  Misschien heb je wat aan deze fix: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;318623.
 • Bedankt voor de tip, maar zoals er al staat: als het niet een al te groot probleem is, dan beter wachten op het volgende SP.

  Dat doe ik dus maar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.