Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

windows kan opeens niet meer schrijven op hd

Anoniem
MKL
8 antwoorden
 • ok ik heb een probleem….. ik heb 3 hardeschijven in mijn pc: 1 van 40 gb (c:\) en 2 van 80gb in raid0 (F:\), windows staat geinstalleerd op c:\.
  nu had ik even alcohol 120% geinstalleerd om te kijken of dat een beetje lekker werkte… meteen daarna begonnen de problemen….. ik kreeg in mijn taakbalk een uitroepteken waar bij stond dat windows niet kon schrijven naar f:\ en daarna ook dat die niet meer kon lezen…. dus ik dacht van laat ik een opnieuw opstarten… bij het opstarten liep de pc helemaal vast.. na een harde reset starte die door en kwam ik weer gewoon in windows… alles leek goed te werken, ik kon gewoon wer lezen en schrijven naar de f schijf… maar na 10 minuten begon het weer opnieuw en kon die weer niet van de schijf lezen en schrijven…. ik kan wel gewoon de schijf openen maar zodra ik dan een map wil openen krijg ik de fout datde schijf niet verbonden is… maar het vreemde is dat die als enigste de map van UT2004 nog wel kan openen….

  wat kan ik doen?
 • viruscontole?
  systeemherstel?
 • ik dacht eerst ook dat er een virus langs norton was gekomen maar ik heb ook nog een scan via internet gedaan die vond ook niks… systeem herstel heb ik uitstaan….. dus daar kan ik weinig mee…..
 • heel vaag ik doe de schijfcontrole van windows en opeens is mijn map van championship manager verdwenen :o dit begint toch wel eng te worde :S
 • heel vaag ik doe de schijfcontrole van windows en opeens is mijn map van championship manager verdwenen :o en om het nog vreemder te maken de game start wel gewoon als ik op de snelkoppeling druk :-? dit begint toch wel eng te worde :-?
 • Al gekeken waar de snelkoppeling heen verwijst… gewoon naar de standaard map? En probeer eens te zoeken, ook in 'verborgen bestanden'… dan zou ie het tog moeten vinden…! :) Su6
 • post anders eens een hijacklog in beveiliging en privacy. De jongens (of meisjes) daar kunnen vaak wel zien of er een virus of spyware zit aan de hand van je hijackthis log.
 • nog veel vager, volgens de info van de snelkoppeling in: F:\found.003\dir0000.chk\cm0304.exe, maar die hele map bestaat niet…. en ja hij laat verborgen bestanden zien….

  een hijack log heb ik nooit gemaakt duys hoe doe ik dat? ik scan trouwens wel aan het eindvan iedere avond met adaware 6 se…… dus veel spyware kan er niet opzitten lijtk me…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.