Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

windows update - nieuwe software?

heesch11
3 antwoorden
  • Misschien ben ik een van de laatsten met een analoge verbinding, maar toch. Vanouds bezocht ik met enige regelmaat de windows-update-site, klikte de url aan en links in het scherm verscheen dan na enige tijd een reeks mogelijkheden waaruit je kon kiezen. Dat is (lijkt) nu verdwenen. Ik moet eerst weer -eindeloos- nieuwe software ophalen, installeren, om dan "de vernieuwde" site te kunnen bezoeken. Werkt dat dan weer net als vroeger? Is er een manier om een en ander te omzeilen - er is wel eens een url aangeboden waarvan je de updates rechtstreeks kon opslaan op de vaste schijf, ook voor eventueel later hergebruik. Wat is die url?
  • Heb je windows xp? Dan ben je waarschijnlijk service pack 2 aan het downloaden. Anders kun je misschien even naar www.microsoft.com gaan, en even "download" en vervolgens naar "windows (security & updates)" gaan om de updates lokaal op te slaan.
  • dank voor de reactie ~ misschien net dat duwtje dat ik nodig had om door de eineloze rimram van Microsoft heen te breken - je kunt gewoon een CD bestellen zag ik. Dat scheelt nog heel wat telefoontikken. ik neem aan dat SP2 weer de "oude" mogelijkheden van updaten geeft?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.