Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Overzetten email

P. Sanders
8 antwoorden
 • Hallo,
  binnenkort krijg ik de beschikking over een nieuwe PC.
  Hoe krijg ik mijn postarchief van de oude W98-Outlook97 naar
  XP-OutlookXP? En bijv. het adresboek. Op de nieuwe PC is Works
  geinstalleerd maar dat wil ik niet gaan gebruiken.
  Dezelfde vraag voor mijn bookmarks uit IE5.

  Peter.
 • Op je oude PC moet je zoeken naar een *.pst bestand. Dat is je Outlook mailarchief. Je adresboek wordt in Outlook opgeslagen als *.pab bestand. Deze bestanden kun je op je nieuwe PC zetten in:

  C:\Documents and Settings\<naam>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

  Tenminste, daar wordt het standaard neergezet door Outlook in Windows 2000/XP.

  Waar je favoriten worden opgelagen weet ik niet meer precies maar je kan natuurlijk hiervoor ook de zoekfunctie gebruiken binnen Windows en dan zoeken naar 'Favoriten' Dan komt die map vanzelf tevoorschijn.
 • kijk hier:
  http://www.pcnavigator.nl/yabbse/index.php?board=22;action=display;threadid=1819
 • [quote:8188dafb7a="praatpaal"]Waar je favoriten worden opgelagen weet ik niet meer precies maar je kan natuurlijk hiervoor ook de zoekfunctie gebruiken binnen Windows en dan zoeken naar 'Favoriten' Dan komt die map vanzelf tevoorschijn.[/quote:8188dafb7a]Ik vrees van niet :-?. Althans niet met Favoriten zoals het hier staat. Moet natuurlijk Favorieten zijn.
 • Als je in Outlook naar bestand en exporteren toe gaat dan kun je van daar uit een pst bestand aanmeken en eventueel ook nog filteren.

  Dit pst bestand kun je dan in de nieuwe versie van outlook weer importeren. Werkt goed mits je natuurlijk Outlook gebruikt en niet Outlook Express.
 • Makkie met deze tools
  Voor Outlook Express
  http://www.oehelp.com/OEBackup/oebackupfull2.9.zip
  Voor Outlook
  http://www.abf-soft.com/outlook-backup.shtml


  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8b081f3a-b7d0-4b16-b8af-5a6322f4fd01&displaylang=en
 • [quote:1aec3843c6="J. de Boer"][quote:1aec3843c6="praatpaal"]Waar je favoriten worden opgelagen weet ik niet meer precies maar je kan natuurlijk hiervoor ook de zoekfunctie gebruiken binnen Windows en dan zoeken naar 'Favoriten' Dan komt die map vanzelf tevoorschijn.[/quote:1aec3843c6]Ik vrees van niet :-?. Althans niet met Favoriten zoals het hier staat. Moet natuurlijk Favorieten zijn.[/quote:1aec3843c6]


  Sjongejonge, lekkere toevoeging weer van de Boer. Mag ik ook een typefoutje maken professor?
 • [quote:fed51da088="praatpaal"]Sjongejonge, lekkere toevoeging weer van de Boer. Mag ik ook een typefoutje maken professor?[/quote:fed51da088]Het ging hier niet om dat typefoutje alszodanig, maar om het gevolg als dat woord letterlijk zou worden overgenomen. Dan zou dit niet tot het gewenste resultaat hebben geleid. Je hebt me dus even verkeerd begrepen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.