Vraag & Antwoord

OS Windows

2 x msn messenger

6 antwoorden
  • na een nieuwe installatie van win xp prof en versie 6.2 messenger geinstalleerd te hebben bleek ik 2 versies (dus de oude v4.x & v6.2) op mijn pc te hebben. hoe kan ik die 4.x versie uninstallen?
  • start>uitvoeren: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove""
  • [quote:e17d2d5f14="Allardje"]start>uitvoeren: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove""[/quote:e17d2d5f14] Dit wist ik ook niet. Een goeie tip!!!! :D Kan ik vast veel mensen blij mee maken :wink:
  • ik heb gwoon de extensie verandert naar .old
  • Het kan ook via configuratiescherm\software en dan windows onderdelen toevoegen of verwijderen :D
  • [quote:eea95cf927="Patdefeij"]Het kan ook via configuratiescherm\software en dan windows onderdelen toevoegen of verwijderen :D[/quote:eea95cf927] dat ik weet staat hij er dan nog steeds op microsoft is zo slim om zijn eigen produkten bijna niet te verwijderen te maken.En hoe je msn messenger kan verwijderen staat ook in de faq :wink: 22. Q: Hoe verwijder ik programma's van windows, die ik eigenlijk niet wil, maar niet in de lijst voorkomen en automatisch zijn meegeinstalleerd. (zoals Windows Messenger, Windows Mediaplayer etc.) A: Zoek naar het bestandje SYSOC.INF en zoek naar de regel met die software. Haal daar HIDE weg tussen de komma's erachter en hij verschijnt in de lijst met windows-opties, zo kan je de software zonder problemen verwijderen. Ook is het mogelijk om met bewerken->vervangen alle "hide"-labels weg te halen. Met dank aan JFace XL vroeger stond het er ook zoals het hierboven staat vermeld

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.