Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Ik krijg geen adresbalk in verkenner en in m'n mappen

kid jansen
15 antwoorden
 • Ik krijg geen adresbalk meer te zien als ik de adresbalk activeer in windowsverkenner en in m'n mappen als ik deze open via deze computer, ik krijg alleen helemaal recht op de plek waar hij zou moeten staan vaag adres te zien, in de grijstint die wordt gebruikt voor niet bruikbare opties. Ik gebruik windows xp home (sp1)
 • gebruik systeemherstel.
 • dat zal geen zin hebben, ik heb die adresbalk namelijk nooit gehad op deze pc, want hij deed het niet. Bovendien verwijder ik regelmatig herstelpunten van systeemherstel (ruimtebesparing, en herstelpunten zijn virusgevoelig), dus dat werkt sowieso niet.
 • [quote:1600695279="kid jansen"]Ik krijg geen adresbalk meer te zien[/quote:1600695279]
  Ik ging er van uit dat je die vroeger wel had.
  Staat adresbalk wel aangevinkt?
 • ja natuurlijk, zo slim ben ik ook nog wel, ik ben geen leek
 • had je kunnen weten, dat de adresbalk aanstond, want het stond in m'n vraag
 • kun je eens een print screentje laten zien? Ik heb namelijk geen idee wat je precies bedoelt… Print screentje zal t een hoop duidelijker maken.
 • Rechts klikken op het menu in de verkenner vink aan adressenbalk
 • [quote:be46cf9294="taco78"]Rechts klikken op het menu in de verkenner vink aan adressenbalk[/quote:be46cf9294]

  Hallo, wat is dit toch? Jullie lezen echt niet he? Hij zegt toch dat ie aan was gevinkt?


  @TS, als het goed is zie ergens rechts op de balk met al die knoppen 'Adresbalk' staan met een verticaal balkje. Dat balkje kun je verslepen tot onder die knoppenbalk. Maximaliseer je scherm anders even mocht je hem niet zien staan.
 • Ja, normaal gesproken, maar zoals ik al zei staat er gewoon helemaal rechts in beeld in die knoppen balk een klein kadertje met 'adres', alleen die verticale streep en dat adres staan in die kleur grijs die windows gebruikt voor niet bruikbare opties, en dat klopt ook, want dat ding werkt niet, ik kan hem niet eens verslepen. Wat betreft dat printscreenetje, dat computertotaal forum heeft dit naar mijn mening een nogal slecht geregeld, want dan moet ik eerst die afbeelding ergens op internet zetten?!?!? Moet ik daar dan helemaal een webpagina voor aanmaken?
 • [quote:5d778dee87="praatpaal"][quote:5d778dee87="taco78"]Rechts klikken op het menu in de verkenner vink aan adressenbalk[/quote:5d778dee87]

  Hallo, wat is dit toch? Jullie lezen echt niet he? Hij zegt toch dat ie aan was gevinkt?


  @TS, als het goed is zie ergens rechts op de balk met al die knoppen 'Adresbalk' staan met een verticaal balkje. Dat balkje kun je verslepen tot onder die knoppenbalk. Maximaliseer je scherm anders even mocht je hem niet zien staan.[/quote:5d778dee87]

  Cool down m8, was idd mijn fout. so chill blairpaal
 • Ik wil niet egoistisch zijn hoor (ben ik wel, en ook nog ongeduldig), maar willen jullie ook ff op m'n eennalaatste post reageren, i.p.v. op elkaar
 • Internet explowder heeft de optie om je toolbars te locken. Ik heb hier een engelse versie, maar dan zit het onder view > toolbars > lock the toolbars.
 • en ff voor de NL versie… Beeld–>werkbalken–>de werkbalken vergrendelen.
  die ff uitvinken en je kan hem verplaatsen
 • OK, dat was dus het probleem, ik heb hem nou verplaatst en uitgerekt en weer vergrendeld en nou doet ie het prima.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.