Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe lang moet je wachten met sp2

10 antwoorden
  • Ik zag laatst op het forum dat er toch meerdere malen werd aangeraden om sp2 niet meteen te installeren, zie vervolgens ook dat er aardig wat problemen zijn met mensen die het wel hebben geïnstalleerd. Mijn vraag daarom is hoelang moet je wachten met sp2 installeren? Ik gebruik overigens een aantal programma's die het volgens microsoft niet op sp2 doen. http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130
  • Ach, dat afwachten heeft helemaal geen zin. De problemen die er zijn, zijn allemaal al bekend. Ik zou het gewoon installeren als ik jou was. Als je dan tegen problemen stuit, kun je de oplossing gewoon op internet vinden. De problemen die bekend zijn, gaan meestal over oude en exotische programma's die de thuisgebruiker toch niet (meer) gebruikt.
  • Gewoon ook een goede backup maken, anders krijg je (had ik maar) verhaal...
  • En dat kan met http://www.disk-image.net/ ;-)
  • Dat exotische valt wel mee, ik heb het met name over norman en zonealarm, de rest interesseert me niet zo. Maar jullie raden me dus aan om gewoon te installeren. Wat betreft de backup, gewoon mijn data backuppen of een image maken
  • Je hoeft echt niet te wachten met SP2. Voor het installeren gewoon even een image maken met een image programma. Daarna SP2 installeren en je programma's gewoon even testen. Er zijn uiteraard al vele programma's bekend waarmee problemen zijn. Hiervoor zijn echter vaak ook al updates voor aanwezig. Gewoon proberen dus! Succes.
  • [quote:95da2760fc="bussiechris"]Je hoeft echt niet te wachten met SP2. Voor het installeren gewoon even een image maken met een image programma. Daarna SP2 installeren en je programma's gewoon even testen. Er zijn uiteraard al vele programma's bekend waarmee problemen zijn. Hiervoor zijn echter vaak ook al updates voor aanwezig. Gewoon proberen dus! Succes.[/quote:95da2760fc] Of de firewall uitzetten en de laatste zonealarm installen :wink:
  • [quote:fd9c3dfdcc="taco78"]Of de firewall uitzetten en de laatste zonealarm installen :wink:[/quote:fd9c3dfdcc] Inderdaad, de meeste problemen worden veroorzaakt door die firewall en een gratis alternatief als Zonealarm is nog beter ook. Dus waarom die Windows firewall gebruiken? Gewoon uitzetten (ook bij services) en dan is SP2 geen probleem.
  • Ik moet eerst TweakXP verwijderen anders wilde SP2 niet installeren Ik heb ook Style XP 2.13 moeten verwijderen.Op een andere computer moest ik de firmware van SB Live opnieuw installeren anders had ik geen geluid! Ook dacht ik even dat er een netwerkkabel los zat,maar de firewall van xp blokkeerde de boel,is ook verholpen!
  • [quote:cd30937569="govert jansen"]Ik moet eerst TweakXP verwijderen anders wilde SP2 niet installeren Ik heb ook Style XP 2.13 moeten verwijderen.Op een andere computer moest ik de firmware van SB Live opnieuw installeren anders had ik geen geluid! Ook dacht ik even dat er een netwerkkabel los zat,maar de firewall van xp blokkeerde de boel,is ook verholpen![/quote:cd30937569] Ik gebruik ook tweak xp, maar die gaf hier geen problemen Ook gebruik ik SB live en ook hier geen problemen Raar dat de ene met dezelfe programma's problemen heeft en de andere niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.