Vraag & Antwoord

OS Windows

Aan en Afmeld scherm opties.

Anoniem
Johnny321
3 antwoorden
 • hallo, ik heb nu een laptop gekregen voor school met windows Xp Profesional.

  nu is mijn aanmeld scherm een klein schermpje in het midden van het scherm.

  een vriend van mij uit de zelfde klas, zelfde laptop en zelfde image kanbij gebruikers accounts het aan en af meld optie aanklikken zodat hij een groot Xp aanmeld scherm met avatar kan instellen. ik heb die echter niet.

  wie kan mij vertellen hoe je die optie kan doen?
 • Gewoon uit de WIndows Help

  Het Welkom-scherm in- of uitschakelen
  U kunt de functie Het welkomstvenster gebruiken alleen in- of uitschakelen als u tot de groep Administrators behoort (en dus een beheerdersaccount hebt) op een zelfstandige computer of een computer die in een werkgroep is opgenomen. Aanmelding via het Welkom-scherm is niet mogelijk op computers die lid zijn van een netwerkdomein.

  Open Gebruikersaccounts in het Configuratiescherm.
  Klik op De manier waarop gebruikers zich aan- en afmelden wijzigen.
  Ga op een van de volgende manieren te werk:
  Als u wilt dat gebruikers zich vanuit het Welkom-scherm bij de computer aanmelden, schakelt u het selectievakje Het welkomstvenster gebruiken in.
  Een gebruiker meldt zich dan bij de computer aan door in het Welkom-scherm op de eigen gebruikersaccount te klikken. Als er een wachtwoord aan de account is toegewezen, wordt de gebruiker gevraagd dit wachtwoord te typen.

  Als de gebruikers zich niet vanuit het Welkom-scherm bij de computer moeten aanmelden, schakelt u het selectievakje Het welkomstvenster gebruiken uit.
  Het Welkom-scherm wordt dan niet meer weergegeven wanneer de computer wordt opgestart. Als u zich bij de computer wilt aanmelden, typt u uw gebruikersnaam (en wachtwoord indien van toepassing) in het standaarddialoogvenster Aanmelden bij Windows.

  Opmerkingen

  U opent Gebruikersaccounts als volgt: klik op Start, klik op Configuratiescherm en dubbelklik op Gebruikersaccounts.
  De functie Snel naar andere gebruiker overschakelen is alleen beschikbaar als het Welkom-scherm is ingeschakeld. Klik op Verwante onderwerpen voor meer informatie.
 • daar heb ik al aan gedacht en gekeken maar daar staat het niet. net of het is afgesloten ofzo. ik krijg ook niet dat standaard scherm maar een heel ander scherm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.