Vraag & Antwoord

OS Windows

IE 6 na SP 2 upgrade?

7 antwoorden
  • Hoe "veilig"is nu na SP2 install IE6? Draai al een tijdje met Mozilla 1,8 a4 maar ben benieuwd hoe het nu met het MS produkt staat! Vic
  • Het is weer een stukje veiliger geworden. Ik zou wel aanraden om toch gewoon lekker met Mozilla te blijven surfen.
  • Zit nu standaard een pop-up blocker op IE6. 8)
  • Internet explorer blijft internet explorer dus onveilig is onveilig, maar het is inderdaad wel 1% veiliger met die popup blocker maar zolang internet explorer activex gebruikt zal ik het nooit ten nimmer nooit gebruiken (alleen voor windows update)
  • Ook voor ActiveX controls is er een hoop veranderd. Je krijgt nu altijd de vraag of je ActiveX op de bekeken pagina wil gebruiken, of niet. Ik zelf vind persoonlijk dat Internet Explorer veilig genoeg is. Er komen regelmatig updates uit (net zoals voor andere browsers) en zeker in Windows XP SP2 is het een stuk mooier en beter geworden. Het gebruik van bepaalde software wordt over het algemeen toch bepaald door persoonlijke voorkeur. Immers, veilig Internet heb je helemaal zelf in de hand. Veilig op Internet kun je zowel met Internet Explorer, als met welke andere browser dan ook. Gelukkig hebben we deze discussie al eens gevoerd hier en het is dan ook zeker niet mijn bedoeling om deze discussie hier weer op te starten. Ik raad daarom gewoon aan om het programma te gebruiken waar jij je het prettigst bij voelt.
  • Ieder zijn voorkeur, maar het blijft een zwakke plek hoeveel updates je ook installeer, zolang internet explorer er gebruik van maakt gebruik en geen tabblad brosing en download manager heeft gebruik ik een andere browser. het is iestje vooruit gegaan met de popup blocker maar nog lang niet genoeg.
  • Firefox is nòg veiliger :wink: [size=9:6ed1ac619b]SP2 ligt er hier uit en komt er voorlopig niet meer in[/size:6ed1ac619b]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.