Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

XP start niet normaal op

rev
5 antwoorden
  • Ik heb sinds kort problemen met het opstarten van windows XP home sp1
    als ik mijn comp aanzet dan blijft ie bij de pci decive listing hangen, dat duurt zo'n minuut of 4 en dan gaat ie verder en start windows normaal op, ik heb al een paar herstelpunten geprobeerd van dat ik zeker wist dat alles normaal werkte, maar steeds hetzelfde :( , ik heb ook gemerkt dat in m'n hardware profielen de USB-apparaat voor massaopslag een geel uitroepteken heeft :-? dat moet m'n geheugenkaarlezer zijn want die werkt opeens niet meer, kan dit een hardware probleem zijn, of is het iets windowmatigs ???
  • heb je al geprobeerd om de drivers voor je kaartlezer opnieuw te installeren?

    als je met rechts op de lijn met het gele uitroeptekentje klikt, wat staat er dan bij apparaatstatus?
  • als ik dat bekijk staat er dit:

    Dit apparaat start niet. (Code 10)

    Klik op Probleem oplossen om de probleemoplosser voor dit apparaat te starten.


    Maar het probleem is ook eigenlijk dat ik geen idee heb, waar ik drivers vandaan zou moeten halen, ze staan niet op de recovery cdrom van windows :cry:
  • helpt de probleemoplosser niet?

    kijk ook even op de site van de fabrikant van je pc. Daar zijn ook vaak drivers te vinden.

    als je met rechts nogmaals op het apparaat klikt, kun je bij tabblad stuurprogramma voor vorig stuurprogramma kiezen. Wellicht dat dat helpt.
  • Bedankt voor het meedenken , heb is een medion pc en alle links die tevoorschijn komen zijn Duits :-? , ik heb het USB storage dedeelte uitgeschakeld in hardwareprofielen en nog steeds start het niet normaal op, maar hij geeft wel aan nieuwe hardware gevonden , volgens mij heb ik 2 verschillende problemen :( kan iemand mij helpen voordat ik fysiek zinloos geweld ga toepassen :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.