Vraag & Antwoord

OS Windows

icon op bureaublad niet te verwijderen

11 antwoorden
 • nadat ik eem spel had gedownload en weer had verwijderd, blijft er op mijn bureaublad nog een icon staan dat ik met geen mogelijkheid kan weghalen. Krij melding: spel reeds in gebruik bij een ander programma. Wie heeft tips?
 • Kijk eens in taakbeheer welke processen er draaien. Beëindig de processen die mogelijk tot het spel behoren en probeer daarna het icoon weer te verwijderen. Als dit niet werkt, start je op in de veilige modus. Daar kun je het sowieso verwijderen.
 • [quote:d166aad171="heesch11"]Kijk eens in taakbeheer welke processen er draaien. Beëindig de processen die mogelijk tot het spel behoren en probeer daarna het icoon weer te verwijderen. Als dit niet werkt, start je op in de veilige modus. Daar kun je het sowieso verwijderen.[/quote:d166aad171] Jouw tips hebben niet tot resultaat geleid. Taakbeheer leeggemaakt en in veilige modus getracht het icon weg te halen. Nog suggesties?
 • Heb je taakbeheer helemaal leeggemaakt? :-? Probeer eens de naam van het icoon te veranderen en het daarna te verwijderen.
 • [quote:3354d668f1="heesch11"]Heb je taakbeheer helemaal leeggemaakt? :-? Probeer eens de naam van het icoon te veranderen en het daarna te verwijderen.[/quote:3354d668f1] ja, helemaal leeggemaakt. Kan de naam niet wijzigen.
 • Ow, je bedoeld het tabblad toepassingen. Je moet bij het tabblad processen alleen de processen uitschakelen die volgens jou iets met het spel te maken hebben. Wel vreemd dat de veilige modus niet heeft gewerkt. Probeer anders het spel nogmaals te installeren en dan via configuratiescherm -> software te verwijderen.
 • [quote:19db980345="heesch11"]Ow, je bedoeld het tabblad toepassingen. Je moet bij het tabblad processen alleen de processen uitschakelen die volgens jou iets met het spel te maken hebben. Wel vreemd dat de veilige modus niet heeft gewerkt. Probeer anders het spel nogmaals te installeren en dan via configuratiescherm -> software te verwijderen.[/quote:19db980345] Kan in het tabblad processen geen gerelateerde opties vinden. Opnieuw installeren en verwijderen via configuratie had ik al gedaan , maar niets. Kan we nog even door ?
 • Heb je in de veilige modus als Administrator ingelogd? Daarvanuit zou het wel moeten kunnen. (Via documents and settings\jou usernaam\bureaublad) Anders weet ik het ook niet. Als laatste redmiddel zou je het kunnen proberen met een fileshredder. Misschien weet een andere forumgebruiker het antwoord.
 • [quote:a531084bc2="heesch11"]Heb je in de veilige modus als Administrator ingelogd? Daarvanuit zou het wel moeten kunnen. (Via documents and settings\jou usernaam\bureaublad) Anders weet ik het ook niet. Als laatste redmiddel zou je het kunnen proberen met een fileshredder. Misschien weet een andere forumgebruiker het antwoord.[/quote:a531084bc2] Het is gelukt! Met een fileshredder. Hartelijk dank voor tips. Zal ze onthouden. groet
 • Graag gedaan :wink:
 • Had ook een keer zoiets, kon ook met geen mogelijkheid weghalen, totdat ik op een dag die wizard kreeg van bureaublad opruimen en daar ging hij zonder enige moeite mee weg.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.