Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met installatie win98se

6 antwoorden
  • Na verschillende fouten te hebben gehad, wil ik weer win98se terugzetten op mij computer. Nu krijg ik met de setupdisk en de windows cdrom het niet voor elkaar. Scannen van register komt met de melding:"kan geen tijdelijke map maken" Wat kan ik hier aan doen? Groetjes Steefie.
  • formateer je hdisk. ga dan naar www.bootdisk.com. zet een bootdisk op een flop . startop met die flop . probeer dan win98 er op te zetten
  • Ehhh, hoe formarteer je je disk als je niet op kan starten? :oops:
  • [quote:8fc8c8aa68="Steefie"] Ehhh, hoe formarteer je je disk als je niet op kan starten? :oops: [/quote:8fc8c8aa68] Je start toch gewoon vanaf je (legale) Win98SE CD-rom? Wel ff in je BIOS aangeven dat je CD-ROM drive '1st boot device' is. Als je win98SE CD-rom niet bootable is, dan start je op met die floppy zoals Plextor aangaf. Wel ff in je BIOS aangeven dat je floppy drive '1st boot device' is. Of begreep je Plextor z'n uitleg niet?
  • Kee, duidelijk. Hier ga ik vanavond weer mee aan de slag. Alvast bedankt.
  • Hoi, bovengenoemde antwoorden staan wel in de verkeerde volgorde. Als je nu nog op internet kan, moet je nu die flop maken. Zo niet; dan indien je van je vorige installatie een opstartdiskette van Windows 98 hebt, moet je die gebruiken. Formatteer na het opstarten de schijf met format c: Start dan de computer weer op met ondersteuning van de cdrom, en je kan 98 weer installeren. Als je eerst je schijf formatteert zoals hierboven aangegeven, kun je natuurlijk niet meer op internet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.